Το Κόκκινο Πιπέρι της Τρίτης 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
Τσίπρα, Κοτζιά, Καμμένε, ακούτε;



Με τον Μιχάλη Βάρδα συμπορευθήκαμε επί χρόνια στον ΛΑ.Ο.Σ! Τον πατριωτικό ΛΑ.Ο.Σ πριν τον καταντήσουν Καρατζαφέρης, Βορίδης και Γεωργιάδης ένα Νεοταξικό και μεγαλοαστικό κόμμα! Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής ο Μιχάλης Βάρδας, Αναπληρωτής του η αφεντιά μου επί μια 4ετία! Την εποχή που το κόμμα από τα πενιχρά ποσοστά, καταξιώθηκε με την δις είσοδο του κόμματος στην ελληνική Βουλή και δις στην ευρωβουλή! Την εποχή που εμείς είχαμε την οργάνωση του ΛΑ.Ο.Σ στα χέρια μας!
Πατριώτης, που τον πατριωτισμό του τον έχει στην κορυφή των αξιών του, ο Μιχάλης! Έτσι, δεν μπορούσε να μην απαντήσει σε ανάρτηση στο διαδίκτυο για το οριστικό όνομα της γείτονας χώρας, που το πολιτικό μας Σύστημα θέλει να ξεπουλήσει τη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς! 
Απάντηση, που θα έπρεπε να διαβάσουν οι Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος! Ίσως βρουν χρήσιμα επιχειρήματα, στις πιέσεις που δέχονται από τις ΗΠΑ! 
«Ανιστόρητα, επιπόλαια και αδιέξοδα - από πολιτική άποψη είναι αυτά που γράφει και ...προτείνει ο κ. Τσάπαλος. Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα, το ζήτημα θα είχε διευθετηθεί από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ή/και τον Ανδρέα Παπανδρέου, που αν τους συγκρίνουμε με τους διάφορους Τσίπρες, Σαμαράδες, Κούληδες κλπ, μόνον  να μελαγχολήσουμε μπορούμε. Τα σύμφωνα φιλίας κ.ά. που προτείνει ο κ. Τσάπαλος  είναι και ήταν πάντα για τα σκουπίδια. Ας θυμηθούμε το αντίστοιχο ελληνοτουρκικό  σύμφωνο  φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας που   υπέγραψαν οι Βενιζέλος και Κεμάλ. Μετά  από 20 και κάτι χρόνια οδήγησε στην εξόντωση του Ελληνισμού στην Κωνσταντινούπολης, στην Ίμβρο και στην Τένεδο, και 40 και κάτι χρόνια μετά, στην κατάληψη  της μισής Κύπρου. Τα 20+ και τα 40+ χρόνια είναι περίοδοι τελείως ασήμαντες  από  ιστορική άποψη  κύριε Τσάπαλε; Ιδίως για ένα Έθνος με τρισχιλιετή ιστορική διαδρομή  και  παρουσία  όπως το Ελληνικό. Η “Βόρεια Μακεδονία” δεν αποτελεί λύση, κύριε Τσάπαλε. Η λέξη “Βόρεια” θα φύγει και θα ξεχαστεί λίγα χρόνια  μετά,  οι δε κάτοικοί της ποτέ δεν πρόκειται να αποκληθούν “Βορειομακεδόνες”!  Μήπως πιστεύετε, ότι οι κάτοικοι της Μεγάλης Βρετανίας αποκαλούνται Μεγαλοβρετανοί; Ρωτείστε κάποιον που έχει ταξιδέψει στο Λονδίνο να σας πει, αν γνωρίζει την  Αγγλική γλώσσα, και να σας βεβαιώσει ότι οι κάτοικοι  εκεί αυτοπροσδιορίζονται  ως british citizens, όχι  greatbritish citizens!
O προσδιορισμός “Βόρεια” δημιουργεί αυτόματα και το ερώτημα, ποία είναι  η Νότια Μακεδονία, η οποία παραμένει σκλαβωμένη στο “αυταρχικό και φασιστικό Ελληνικό κράτος”. Δεν θα έχουν οι επόμενες γενεές Ελλήνων  σπουδαία επιχειρήματα να αντικρούσουν έναν αυταπόδεικτα λογικό ισχυρισμό!
Η Βόρεια Κορέα είχε πόλεμο με την Νότια Κορέα, το Βόρειο Βιετνάμ είχε πόλεμο με το Νότιο Βιετνάμ, οι Βόρειοι είχαν πόλεμο με τους Νότιους (στις ΗΠΑ), τα ίδια στο Σουδάν , στην Οσετία , στην Ιρλανδία (ΙRA)  και σε πολλά άλλα μέρη της Γης, κύριε Τσάπαλε. Αναλογισθείτε τα όλα αυτά, αλλά μην επιχειρήσετε να μου απαντήσετε διότι ο διαχειριστής της ιστοσελίδας κ. Ριζόπουλος δεν δημοσιεύει σχόλια αντιφρονούντων. Απεχθάνεται το διάλογο, αποστρέφεται την άποψη ότι κάποιος άλλος - λιγότερο ευφυής από αυτόν - μπορεί να έχει άλλη  γνώμη για το ίδιο θέμα και τρομοκρατείται από την αντίληψη ότι κανείς μας, ούτε αυτός φυσικά, δεν κατέχει ούτε εκφράζει την απόλυτη αλήθεια...
ΥΓ.: Ο Μητσοτάκης  επιχείρησε  να  διαπραγματευθεί την ονομασία “Σλαβομακεδονία”. Η διαδικασία διεκόπη μετά την δολοφονική απόπειρα κατά του πρόεδρου της ΠΓΔΜ  Γκλιγκόροφ. H πρόταση για την Nova ΜMacedonia, που αναφέρει ο κ . Τσάπαλος είναι αρκετά μεταγενέστερη»!

Έλληνας δεν είναι ο Μπουτάρης…


Η υποταγή Μπουτάρη στις αερογραμμές Turkish Airlines

Αυτός ο Μπουτάρης, θεωρεί πολύ ηλίθιο το λαό της Μακεδονίας μας! Από την στιγμή βέβαια που μπόρεσε δυο φορές να τον ξεγελάσει και να γίνει ο Δήμαρχος της Πόλεως! Έτσι, θεωρεί ακόμη πως, έχει να κάνει με λαό ηλιθίων και προσπαθεί να τον πείσει ότι το “Νέα Μακεδονία” είναι το καταλληλότερο όνομα για τη γείτονα χώρα των Σκοπίων! Θεώρησε δε, κατάπτυστη την απόφαση για το προγραμματισμένο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για την ονομασία των Σκοπίων με τον όρο Μακεδονία!
Τελικά, αυτός ο γέροντας, μπορεί να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Σκοπιανών, των Αλβανών, των Τούρκων, των Βούλγαρων, των Εβραίων, όχι όμως των Ελλήνων!
Ας προσέχαμε… 
  
Αστυνομία χωρίς άρβυλα…

Μας καταγγέλλουν ότι, η Ομάδα ΔΙΑΣ των Δυτικών Προαστίων της Αττικής έχει μεγάλο πρόβλημα! Πιο συγκεκριμένα, τα κλιμάκια του Περιστερίου, της Πετρουπόλεως, του Ίλιου, των Αγίων Αναργύρων, του Μενιδίου, του Ζεφυρίου, του Ασπροπύργου και των Άνω Λιοσίων, χρειάζονται επειγόντως καλά άρβυλα μηχανής! Τουλάχιστον δυο ζευγάρια για κάθε αστυνομικό! Αφού το έργο που παράγουν είναι πραγματικά κοινωνικό, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των πολιτών σε ιδιαίτερα υποβαθμισμένες περιοχές της Αττικής! Τα υπάρχοντα άρβυλα (κακής ποιότητας) φθείρονται γρήγορα και σπανίως αντικαθίστανται!
Κύριοι της κυβερνήσεως, έχουν φτάσει αυτές οι καταγγελίες στα δικά σας αυτιά; 

 QUIZ
Σε ποιο γνωστό βιβλιοπωλείο του κέντρου της Αθήνας, υπάρχει υπόγειο τούνελ, το οποίο περνάει κάτω από το ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρετανίας και εν συνεχεία από τη Βουλή των Ελλήνων; 

 Τελικά το διαδίκτυο είναι …σοφό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]