Προθεσμία τέλος για τις τηλεοπτικές άδειες 6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΕΣΡ

thecaller.gr:Προθεσμία τέλος στη διαδικασία κατάθεσης φακέλων για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας, τον οποίο θα διενεργήσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Μαζί με τον φάκελο, απαραίτητο ήταν ένα παράβολο 30.000 ευρώ και μια εγγυητική επιστολή 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η προκήρυξη ζητούσε από τα εταιρικά σχήματα ή κοινοπραξίες, τα πλήρη στοιχεία των μετόχων που έχουν ποσοστό από 1% και πάνω. Όσοι θα πληρούν τις προϋποθέσεις θα πάρουν από μία τηλεοπτική άδεια με τίμημα 35 εκατομμυρίων ευρώ για 10 χρόνια. Αν είναι περισσότεροι από 7 θα γίνει δημοπρασία η οποία, χρονικά, προσδιορίζεται από Απρίλιο και μετά.Με τις έως τώρα πληροφορίες, έχουν καταθέσει ήδη φάκελο ο ΣΚΑΙ, το Star, ο Alpha, ο ΑΝΤ1 και το Ε, καθώς και η «Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.», συμφερόντων Βρυώνη
Ο γενικός διευθυντής του Star Κάρολος Αλκαλάι ήταν εκείνος που βρέθηκε στα γραφεία του ΕΣΡ για να καταθέσει το φάκελο με την αίτηση.Ο γενικός διευθυντής του Star Κάρολος Αλκαλάι ήταν εκείνος που βρέθηκε στα γραφεία του ΕΣΡ για να καταθέσει το φάκελο με την αίτηση.

Λίγη ώρα αργότερα το κουτί του έφτασε και ο απεσταλμένος του Alpha.

Τον ANT1 εκπροσώπησε ο Στρατής Λιαρέλης
Λίγο πριν από τις 14:00 έφτασε στα γραφεία του ΕΣP και ο εκπρόσωπος του Epsilon.
Έκπληξη από τον Βρυώνη

Εξάλλου, αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση της κούτας από την εταιρία «Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.». Όπως αποδείχθηκε είναι συμφερόντων του Φίλιππου Βρυώνη. Ο πρώην ιδιοκτήτης του Epsilon άλλωστε δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να είναι ένας από εκείνους που θα διεκδικούσε άδεια.

Εκπρόσωπος της εταιρίας στο ΕΣΡ ήταν ο Μάκης Γιομπαζολιάς, ο οποίος είχε και σύντονο τετ α τετ με τον Στρατή Λιαρέλη του ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]