ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

"Το κόκκινο πιπέρι|" της Τρίτης 30 Ιανουαρίου

Είσαστε φάουλ Μεγαλειότατε…


Μεγαλειότατε, κατά το παρελθόν πολλές φορές έχετε υπερασπιστεί μετ΄ επιτάσεως το αναφαίρετο δικαίωμά σας, να αποκαλείστε “Κωνσταντίνος – τέως Βασιλεύς των Ελλήνων” και όχι “Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ”, όπως απαξιωτικά προσπαθεί και χρησιμοποιεί το αριστερό-αναρχικό συνονθύλευμα καθώς και τα “προοδευτικά” ΜΜΕ της Πατρίδος μας!
Το δικό σας όνομα, λοιπόν, το περιφρουρείτε ως κόρη οφθαλμού και δικαίως κάνετε!
Το όνομα της Μακεδονίας μας, την οποία απελευθέρωσε ο παππούς σας, ο Στρατηλάτης Διάδοχος Κωνσταντίνος, γιατί δεν το περιφρουρείτε και το δωρίζετε στους Σκοπιανούς; Ποιος τελικά και από πού αντλεί αυτό το δικαίωμα, της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας μας στους γυφτοσκοπιανούς;
Ειδικότερα βεβαίως εσείς! Αφού με την τελευταία δήλωσή σας, αν δεν κάνω λάθος, συντάσσεστε με την εθνομηδενιστική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και των άλλων ορφανών του Ζαχαριάδη και της Κομμουνιστικής Διεθνούς!
Μετά ταύτα, είναι χρέος σας, εσείς ή ένας εκ των υιών σας να συμμετέχει του Πανεθνικού συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου στην Αθήνα! Γιατί, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ουδείς υπεράνω του Έθνους μας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς!!
Φώφη …ακούς την φωνή του Ανδρέα;



Είχε πει ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1994: «Σε ότι αφορά την ονομασία, για μας, το θέμα είναι κρίσιμο! Για μένα, δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα να δεχτώ τον όρο “Μακεδονία”, υπό οιανδήποτε μορφή αυτός περιέχεται στην ονομασία των Σκοπίων! Πολλοί ξένοι ρωτούν, γιατί επιμένετε τόσο στο θέμα της ονομασίας; Τι είδους μονομανία είναι αυτή, τι μανία καταδιώξεως; Κι όμως υπάρχει λόγος! Πολλές δεκαετίες τώρα υπάρχει το “σλαβομακεδονικό” λόμπυ, πανίσχυρο στον Καναδά, ισχυρό στην Αυστραλία, ισχυρό στις ΗΠΑ. Αυτό το λόμπυ δουλεύει γι΄ αυτό που λέγεται η “Μεγάλη Μακεδονία”! Που περιέχει τη Μακεδονία του Πιρίν, τα Σκόπια και την Ελληνική Μακεδονία! Η προπαγάνδα είναι πολύχρονη, και καλά χρηματοδοτημένη! Αλλά για να πετύχει ένα τέτοιο σενάριο – γιατί σενάριο είναι, δεν λέω ότι θα βγει πέρα, δεν θα το αφήσουμε να βγει πέρα – για να υπάρξει αυτό το σενάριο χρειάζεται μια “άγκυρα”, χρειάζεται ένα όχημα αλυτρωτισμού, όπως έχει ειπωθεί, χρειάζεται να υπάρχει κάτι, ένα κράτος που να λέγεται “Μακεδονία”! Αυτή είναι η σημασία του να μην υπάρχει στα σύνορά μας, κράτος που να λέγεται “Μακεδονία”, διότι αποτελεί απειλή εν δυνάμει! Αυτό είναι ένα σενάριο για τη Βαλκανική χερσόνησο»! Εσύ λοιπόν, Φώφη Γεννηματά, θα γίνεις το όχημα αλυτρωτισμού για την Μακεδονία μας;;
Να ξεκινήσει από μηδενική βάση η διαπραγμάτευση για το όνομα…



Στην δεκαετία του ΄90 προτάθηκε από την Ελλάδα, προκειμένου να λυθεί το ζήτημα της οριστικής ονομασίας των Σκοπίων, η σύνθετος ονομασία έναντι πάντων και για όλες τις χρήσεις (erga omnes)! Όμως ευτυχώς για εμάς, οι Σκοπιανοί δεν αποδέχτηκαν αυτή την πρότασή μας, αφού εάν την είχαν αποδεχτεί, τότε, θα είχαν ήδη ενταχτεί στο ΝΑΤΟ και ασφαλώς το όποιο πρόθεμα του ονόματός τους “Βόρεια”, “Νέα”, “Άνω” ή “Nova”, θα είχε απαλειφτεί και θα είχε μείνει μόνο το “Μακεδονία”! Έτσι, το σημερινό πολιτικό μας Σύστημα θα έπρεπε να έχει αντιληφτεί πως, από τη στιγμή που η ελληνική πρόταση δεν είχε γίνει αποδεκτή από τους βόρειους γείτονές μας, έπαψε και να ισχύει! Γιατί, δεν είναι δυνατόν μετά από 20 τουλάχιστον χρόνια, να επικαλούνται τα σημερινά πολιτικά κοινοβουλευτικά κόμματα (εκτός “Ένωσης Κεντρώων” και “Χρυσής Αυγής”), αυτή την ατυχή ελληνική πρόταση! Η όποια δική μας θέση στην διαπραγμάτευση, πρέπει να ξεκινάει από μηδενική βάση και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων να τεθούν νέες προτάσεις μας, που δεν θα περιέχουν τον όρο “Μακεδονία”! Γιατί, με την οριστική επίλυση του ονόματος, οι Σκοπιανοί έχουν να ωφεληθούν την είσοδό τους στο ΝΑΤΟ και την ένταξή τους στην ΕΕ! Εμείς, σε τι θα ωφεληθούμε από την επίλυση της διένεξής μας με τους Σκοπιανούς; Σε μια διαπραγμάτευση δεν πρέπει να ωφελούνται όλοι οι διαπραγματευόμενοι; Δεν τα γνωρίζει αυτά η ελληνική Κυβέρνηση; Δεν τα γνωρίζει η Αξιωματική Αντιπολίτευση; Ή πρέπει τελικά να πιστέψουμε ότι, η Χώρα Ελλάς, πού γέννησε την σύγχρονη ευρωπαϊκή Σκέψη, αδυνατεί πλέον, να παράξει Σκέψη; Δηλαδή, έχει παρακμάσει η Σκέψη στην Μνημονιακή Ελλάδα; 
Σκέψεις πάρα πολύ σωστές που μου διατύπωσε ο πρώην Γραμματέας της Κ.Ε. του ΛΑΟΣ Μιχάλης Βάρδας!
Υ.Γ.: Μετά και την προχθεσινή αυθάδη απαίτηση των Σκοπιανών, προκειμένου να άρει η Ελλάς τις αντιρρήσεις της για να ξεκινήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις των Σκοπίων με το ΝΑΤΟ, θα πρέπει πάραυτα η ελληνική πλευρά να την απορρίψει, γιατί, τίποτε δεν μας εξασφαλίζει πως, οι διαπραγματεύσεις για το οριστικό όνομα της γείτονας χώρας, θα έχουν αίσιο τέλος μεταξύ Ελλάδος και Σκοπίων!!   

Μάνα μου Ελλάς… 



Σ΄ έβαλαν στο χειρουργικό κρεβάτι Μάνα Ελλάδα μου γλυκιά, και πετσοκόβουν το κορμί σου τα άχρηστα που γέννησες παιδιά.
Άσπλαχνα αμπώχνουν το μαχαίρι στο όμορφο σου το κορμί, κι αιμορραγείς Μάνα γλυκιά μου και με το αίμα σου ποτίζεται η γη.
Πόσα και πόσα δεν τράβηξες, βασάνους πείνες στερήσεις κακουχίες και πολέμους για ν΄ αναθρέψεις τα παιδιά, και τώρα στους ξένους αυτά σε ξεπουλάνε Μάνα μου γλυκιά ένα μπαρά.
Όλα τα συγχωράει Μάνα ο Παντοδύναμος Θεός, εκτός απ΄ την αχαριστία, που τα παιδιά σου είναι αχάριστα Μανούλα δυστυχώς.
Ο γιός σου ο ξενιτεμένος σαν έλθει Μάνα μου θα δεις,  αυτά τα άχρηστα παιδιά σου θα κρεμάσει και θα γλυτώσεις μια για πάντα Μάνα Ελλάδα απ΄ τούς προδότες της ολκής.
Τότε θα ζήσομε, όπως παλιά, αγαπημένοι μονιασμένοι αδελφικά και θα χομε βιγλάτορες και πάλι τα κανταράκια τα καλά. Αμήν και πότε!!
Γιώργος Ε. Μαράκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]