Ηγουμενίτσα:Πλήρωσε 2.300 ευρώ για αυτοκίνητο που ποτέ δεν πήρε!

Αποτέλεσμα εικόνας για απατη διαδικτυο αυτοκινητο


Εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 49χρονου  που θέλησε να αγοράσει αυτοκίνητο μέσω διαδικτύου ,ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 46χρονου , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο ,ο 49χρονος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του. 
Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο 46χρονος κατάφερε να εξαπατήσει τον 49χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει,  στις  19-06-2017, σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 2.300 ευρώ, για την αγορά του παραπάνω οχήματος, χωρίς  ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη υπόθεση εξιχνιάστηκε και στην Αρτα ,με έναν 57χρονο να καταθέτει σε τραπεζικό λογαριασμό 4.290 ευρώ για αυτοκίνητο που θέλησε να αγοράσει μέσω διαδικτύου   και που και εκείνος ποτέ δεν παρέλαβε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]