Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αρτας:Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση αλληλεγγύης την Πέμπτη 1 Φλεβάρη στο αγροτικό μπλόκο στη Φιλιππιάδα

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΡΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ  ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 7μμ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
(συγκέντρωση 6.30μμ στο Εργατικό Κέντρο Άρτας)
Το Εργατικό Κέντρο Άρτας συμπαραστέκεται στους μικρομεσαίους αγρότες, που μετά την απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, προχωρούν σε πολύμορφες αγωνιστικές δράσεις αντιδρώντας στα πολλά, παλιά και νέα μέτρα που εφαρμόζονται στα πλαίσια της ΚΑΠ της ΕΕ, των μνημονίων και γενικότερα των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων (προηγούμενων και της τωρινής), οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Στηρίζουμε τις αγροτικές κινητοποιήσεις. Οι αγρότες δίνουν αγώνα για την επιβίωσή τους! H πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, που, με τα μέτρα των μνημονίων και της νέας ΚΑΠ, επιχειρεί να συγκεντρώσει, ακόμα πιο γρήγορα, τη γη και την παραγωγή στα χέρια μιας χούφτας μεγαλοεπιχειρηματιών, πετώντας στον Καιάδα του ξεκληρίσματος, της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης κι άλλες πολλές χιλιάδες μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους.
Οι αγρότες έρχονται αντιμέτωποι με την περικοπή επιδοτήσεων που επιβάλλει νέες δυσκολίες επιβίωσης στους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ που θα αφήσει νέες χιλιάδες αγρότες και αγρότισσες ανασφάλιστους, την αύξηση της φορολογίας τους, την απειλή κατασχέσεων και πληστειριασμών. Είναι η ίδια πολιτική που στέλνει εκατομμύρια εργάτες στην ανεργία, που εμπορευματοποιεί Υγεία, Παιδεία, που τσακίζει τα δικαιώματα των νέων για να διασφαλίζει τα κέρδη των μονοπωλίων.
Καλούμε τους εργαζόμενους, να στηρίξουν μαζικά  τις αγροτικές κινητοποιήσεις στην περιοχή μας. Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση αλληλεγγύης την Πέμπτη 1 Φλεβάρη, 7μμ (συγκέντρωση 6.30μμ στο Εργατικό Κέντρο Άρτας). Έχουμε κοινό συμφέρον να αγωνιστούμε, να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε τη βαρβαρότητα, για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ που υπηρετούν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και ρίχνουν στη φτώχεια, την ανεργία, τη ζωή χωρίς δικαιώματα τον εργαζόμενο λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]