ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ

100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ

Το 2018 το ΚΚΕ κλείνει 100 χρόνια δράσης, αγώνων, θυσιών για την απελευθέρωση της εργατικής τάξης, όλου του λαού από τα δεσμά της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης.
Ακουμπάμε σ΄αυτή την 100χρονη πορεία μας για να αναδείξουμε την επικαιρότητα και αναγκαιότητα ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης που κίνητρο θα έχει την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών και όχι το κέρδος των επιχειρηματικών ομίλων και αυτό μπορεί να γίνει μόνο από μία εργατική εξουσία.
Έχει μεγάλη σημασία επομένως η διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ που θα κυκλοφορήσει στο Ρ του Σαββατοκύριακου 13-14 Γενάρη να φτάσει όσο το δυνατό πιο πλατειά στα χέρια χιλιάδων ανθρώπων του μόχθου που ανησυχούν για το μέλλον,  που στήνουν «αυτί» για τις σύνθετες εξελίξεις, τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα και την πρόταση του ΚΚΕ, όπου βρίσκεται η διέξοδος για το λαό.
Καλούμε όλους αυτούς να προμηθευτούν το Ρ με τη διακήρυξη για να:
Γνωρίσουν γιατί μπόρεσε ο λαός μας να γράψει ηρωϊκές σελίδες με πρωτοπόρους τους κομμουνιστές.
Έρθουν σε επαφή με τα συμπεράσματα που συλλογικά έχει βγάλει το ΚΚΕ από την 100χρονη πορεία του και αποτελούν εφόδιο για τους αγώνες του σήμερα.
Μάθουν από το ΚΚΕ για το ΚΚΕ και όχι από όσους το πολεμούν, με συκοφαντίες, διαστρεβλώσεις ή αποσιώπηση των θέσεων του.
Μελετήσουν και να ανακαλύψουν γιατί το ΚΚΕ αντέχει τόσα χρόνια και ταυτόχρονα είναι το πιο νέο Κόμμα.

Επίσης η ΤΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ για να τιμήσει τα 100χρονα του Κόμματος προχώρησε στην έκδοση ειδικής αντζέτας που περιέχει ιστορικά γεγονότα που εξελίχθηκαν στα Γιάννενα και στην ευρύτερη περιοχή  της ΗΠΕΙΡΟΥ.

Ταυτόχρονα ο αγώνας επειδή θέλει και ξεκούραση καλούμε όλους τους ανθρώπους του μόχθου να έρθουν στην χρονιάτικη συνεστίαση που θα γίνει την Κυριακή 21 Γενάρη στις 1 το μεσημέρι στη λέσχη του Πανεπιστημίου για να ανανεώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε μαχητικά και αγωνιστικά να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της ταξικής πάλης. Να ισχυροποιήσουμε  το ΚΚΕ ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την ανασύνταξη του κινήματος και τη συγκρότηση της κοινωνικής συμμαχίας όχι μόνο για να αντισταθούμε στα μέτρα, να διεκδικήσουμε ανακούφιση από τα σημερινά οξυμένα προβλήματα, αλλά και για ανοίξουμε  το δρόμο για ένα ελπιδοφόρο μέλλον με εργατική εξουσία και το λαό αφέντη της οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]