Αρτα:Xmas Family Run την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου!

         Αγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλοι του Συλλόγου!
 Σε λίγες ημέρες κλείνει μια χρονιά και ο απολογισμός για καθέναν από εσάς,ευχόμαστε να είναι θετικός!
 Οι ημέρες των γιορτών είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη,και θα θέλαμε να κάνετε μαζί μας, την τελευταία “καλή πράξη " της χρονιάς!
 Την Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι συνδιοργανώνουμε με τον Δήμο Αρταίων μια οικογενειακή δρομική γιορτή! Ο γιορτινός μας αγώνας δε θα έχει ουσιαστικά αρχή και τέλος, δε θα έχει χρονομέτρηση, δε θα έχει μετάλλιο! Θα έχει όμως μπλουζάκι,αναμνηστικό,σε δύο χρώματα και σχέδια! Αυτή θα είναι και η συμμετοχή στον αγώνα! Τα χρήματα που θα συγκεντρώσουμε, θα τα διαθέσουμε στο τοπικό παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού!
 Ευχόμαστε να παραμερίσετε τις δυσκολίες του καιρού, της κραιπάλης των ημερών και λοιπές δικαιολογίες, να αγοράσετε το μπλουζάκι του αγώνα και να κατεβείτε στην αφετηρία, στην Κεντρική Πλατεία, στον Άγιο Δημήτριο, να τρέξουμε ή να περπατήσουμε την απόσταση μέχρι την Χριστουγεννιάτικη Πόλη.
 Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές, Ευτυχισμένος ο ερχομός του Νέου Έτους,να έχετε όλοι σας Υγεία, Ανεμελιά και Ευτυχία. Και να τρέχετε ή να περπατάτε!
You never Xmas run alone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]