STOP AIDS: Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έκανε «μεταδοτική» την ενημέρωση!

      STOP AIDS: Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έκανε «μεταδοτική» την ενημέρωση!

Με σύνθημα «Τώρα ξέρεις, Τώρα μπορείς, STOP AIDS» οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, ανέλαβαν να ενημερώσουν το κοινό για την σημασία της πρόληψης!
Ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), διοργάνωσε ημε
ρίδα με σκοπό την ενημέρωση του νεανικού κοινού για τον ιό HIV.  Συγκεκριμένα, στην είσοδο του κτιρίου, οι σπουδάστριες του τομέα υγείας φρόντισαν να ενημερώσουν όλους τους περαστικούς, οι οποίοι  με την σειρά τους τους συνεχάρησαν για την σπουδαία πρωτοβουλία τους. Επιπροσθέτως, θεώρησαν σημαντικό να επισκεφθούν και να ενημερώσουν εξίσου τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Κολωνακίου και των Εξαρχείων, μοιράζοντας το σχετικό υλικό και δίνοντάς τους να φορέσουν το διακριτικό σύμβολο!
Παράλληλα, στο αφμιθέατρο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ο κ. Εμμανουήλ Μαθιουλάκης, Δρ. Μοριακής Ιατρικής και Κλινικής Φυσιολογίας και ο κ. Ηλίας Λιάντης, Ψυχολόγος Msc, του ΚΕΕΛΠΝΟ πραγματοποιήσαν μια διαδραστική συνάντηση με την σπουδαστική κοινότητα στα πλαίσια των προγραμματισμένων ομιλιών. Οι σπουδαστές και επισκέπτες της ημερίδας ενημερώθηκαν εκτενώς ενώ φαίνεται να εντυπωσιάστηκαν από τις πληροφορίες που έμαθαν, γεγονός που έκανε την ομιλία να διαρκέσει αρκετή ώρα παραπάνω!
Την όλη εκδήλωση πλαισίωσαν οι σπουδάστριες των παιδαγωγικών με τις εξαιρετικές καλλιτχνικές τους δημιουργίες και οι σπουδαστές της φωτογραφίας οι οποίοι ανέλαβαν την φωτογραφική κάλυψη!
                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]