Ιωάννινα:Πλήθος κόσμου στις πορείες Επεισόδια ..συμπλοκές και τραυματισμοί έξω απο τo Market In[βίντεο-φωτο]

Στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ -ΑΔΕΔΥ ,το δικό τους ηχηρό "όχι " στον προϋπολογισμό της λιτότητας και στις  κυβερνητικές  πολιτικές  που έχουν  "στραγγαλίσει " ολόκληρη  την  ελληνική κοινωνία ,είπαν και στα Ιωάννινα εργαζόμενοι  όλων των ηλικιών  απ΄όλους τους επαγγελματικούς κλάδους ,συνταξιούχοι και νεολαία .
Σωματεία ,Συνδικάτα και Επιτροπές Αγώνα συμμετείχαν στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις με τους διαδηλωτές να πορεύονται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Επεισόδια και συμπλοκές στην περιφρούρηση της απεργίας έξω απο τα Market IN
Νωρίς το πρωί  ,επεισόδια και συμπλοκές   σημειώθηκαν ,ανάμεσα στην εργοδοσία του σούπερ μάρκετ Market In και  των εργαζομένων της πρώην "Καρυπίδης"  καθώς και ταξικών συνδικάτων που περιφρουρούσαν την  σημερινή απεργία  ,έξω απο το χώρο του καταστήματος επι της Χαριλάου Τρικούπη, με την κυκλοφορία να διακόπτεται απο άνδρες της Τροχαίας.
Οι εργαζόμενοι της πρώην Καρυπίδης , που έχουν στο πλευρό τους το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και το ΠΑΜΕ καταγγέλουν την εργοδοσία  για "επιστράτευση "  μπράβων της νύχτας προκειμένου να  "σπάσουν" το δικαίωμα της συμμετοχής στην απεργία  και να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους .
Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε το ΕΚΑΒ ,αφού απο τις συμπλοκές σημειώθηκαν τραυματισμοί διαδηλωτών ,ενώ  η  οδός Χαριλάου Τρικούπη έκλεισε .
Οι εργαζόμενοι της πρώην "Καρυπίδης"ανανέωσαν το ραντεβού τους  έξω απο το κατάστημα Market In για το Σάββατο το πρωί,ενώ κρέμασαν και γιγαντοπανό στην  πρόσοψη του  καστήματος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]