O καιρός σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά, στη δυτική Πελοπόννησο και σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και του ανατολικού Αιγαίου  περιμένουμε έως και το μεσημέρι της Κυριακής 3/12/2017. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας και από το βράδυ και σε ημιορεινά τμήματα της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 6 έως 18 και τοπικά 19 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 3 έως 18 στη βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 15 και τοπικά 16 στη δυτική Ελλάδα, από 7 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 10 έως 21 και τοπικά 22 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από τα νότια – νοτιοδυτικά έως 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά από το μεσημέρι σε δυτικούς με μικρή εξασθένιση.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές τις πρωινές ώρες και βελτίωση του καιρού στη συνέχεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές  διευθύνσεις έως και 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοδυτικά  έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
 weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]