ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Καταγγελία της Ταξικής Πορείας για την επίθεση τραμπούκων και φασιστών στην απεργιακή συγκέντρωση του εργατικού κέντρου έξω από το κατάστημα Market-In

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ
στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ έξω απ’ το “Market In”
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ!
Η Ταξική Πορεία καταγγέλλει στο γιαννιώτικο λαό, το φασιστικό κλίμα που προσπάθησε να επιβάλλει η εργοδοσία του σούπερ μάρκετ «Μarket In», η οποία σήμερα το πρωί μάζεψε μια ντουζίνα φασιστοειδή -τραμπούκους απ' όλη την Ελλάδα για να ξεμπερδέψει με τις κινητοποιήσεις των απολυμένων του πρώην «Καρυπίδη» χτυπώντας την απεργιακή συγκέντρωση που ήταν καλεσμένη από το εργατικό κέντρο (ΠΑΜΕ) έξω από το σούπερ μάρκετ. Πληρωμένοι μπράβοι, βρωμιά απ’ όλη χώρα μαζεύτηκε στο κέντρο της πόλης που στόχο είχαν μέσα από προβοκάτσιες να επιτεθούν και να σπάσουν κεφάλια εργαζόμενων και διαδηλωτών.
Εργαζόμενοι-άνεργοι-δημοκράτες,
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η οποία μετά τα ΜΑΤ και την εισβολή σε σπίτια εργαζομένων, μετά τις δεκάδες συλλήψεις και μηνύσεις, σήμερα το πρωί άφησε το πεδίο ελεύθερο στους φασίστες και τα αφεντικά τους. Η επίθεση του κεφαλαίου στην εργατική τάξη στηρίζεται στο νομοθετικό, δικαστικό και κατασταλτικό οπλοστάσιο που του δίνει η πολιτική της κυβέρνησης που υπηρετεί αυτή την επίθεση.
Το σημερινό χτύπημα δείχνει την αναβάθμιση της επίθεσης του κεφαλαίου στους εργαζόμενους. Αυτή την αναβάθμιση ενισχύει το χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία και ο νέος συνδικαλιστικός νόμος που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Θέλουν να τρομοκρατήσουν όποιον αντιστέκεται στον εργασιακό μεσαίωνα που στρώνουν.
Μοναδικό φραγμό απέναντι στη φασιστικοποίηση, την εργοδοτική τρομοκρατία, τις απολύσεις και την ανεργία μπορούν να βάλουν οι ΜΑΖΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ και η ΟΡΓΑΝΩΣΗ των εργαζομένων. Γι' αυτό ως Ταξική Πορεία καλούμε κάθε εργαζόμενο να οργανώσουμε την πάλη μας σε κάθε χώρο δουλειάς μέσα από τη γραμμή της αντίστασης-διεκδίκησης.
Καλούμε κάθε λαϊκό και δημοκρατικό άνθρωπο να σταθεί αλληλέγγυος στους απολυμένους-εργαζόμενους και να καταδικάσει την εργοδοτική τρομοκρατία, την κρατική καταστολή και αστυνομοκρατία που απλώνεται για να υποστηρίξει την αντεργατική επίθεση.
ΚΑΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ και ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ.
ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]