Εγνατία Οδός:Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη προώθηση μη νόμιμων αλλοδαπών από τη χώρα μας στην Ιταλία

Συνελήφθησαν δύο άτομα, που ενέχονται σε παράνομη προώθηση μη νόμιμων αλλοδαπών από τη χώρα μας στην Ιταλία
Συνελήφθησαν, χθες (22-12-2017) μετά τα μεσάνυκτα στην Εγνατία Οδό (στο ύψος της Τύριας), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς, δύο άτομα, ένας 46χρονος ημεδαπός και ένας 33χρονος υπήκοος Ιράκ, που ενέχονται σε παράνομη προώθηση μη νόμιμων αλλοδαπών από τη χώρα μας στην Ιταλία.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί),  το οποίο οδηγούσε ο 46χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα τέσσερις αλλοδαπούς υπηκόους Ιράκ, ηλικίας 34, 21, 21 και 19 ετών, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Στο πλαίσιο διαχείρισης της υπόθεσης, προέκυψε ότι εμπλέκεται στη διακίνηση και ένας 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε αργότερα  στην ίδια περιοχή και συνελήφθη.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 46χρονος είχε αναλάβει τη μεταφορά των αλλοδαπών από τα Ιωάννινα στην Ηγουμενίτσα ενώ ο 33χρονος διακινητής θα εξασφάλιζε στη συνέχεια την επιβίβασή τους σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία.
Επίσης, εξακριβώθηκε ότι οι διακινητές αποκόμιζαν από κάθε παράνομη προώθηση ατόμου, χρηματικά ποσά που κυμαίνονταν από -500- έως -700- ευρώ.
Κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο μεταφοράς, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις συνεννοήσεις τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]