ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Π.Κ.Ε


ΣΟΚ: Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. δημιούργησε «παστό» μπλογκ στο internet
Πριν λίγες μέρες καταγγείλαμε  ότι δημιούργησαν ένα “site” με τίτλο samariteslarissas.gr και κάνουν από εκεί βρωμερές αναρτήσεις. Και γράψαμε σχετικά με αυτό:
«Το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Π.Κ.Ε. Παγώνα Κουρέτσιου και τ. Υπαρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Λάρισας (φαγώθηκε με την γνωστή πια ποινή του ενός έτους) αλλά και τ. μέλος του Περιφερειακού Δ.Σ. Λάρισας (παραιτήθηκε αηδιασμένη από τις πρακτικές τους) έστειλε μήνυμα διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο του Δ.Σ. Λάρισας κ. Σάρρο. Με έκπληξη άκουσε ότι έμειναν… έκπληκτοι γιατί δεν γνώριζαν την ύπαρξη του.
Αμέσως ενεργοποιήθηκαν μέλη της Πανελλήνιας Κίνησης σε όλη την Ελλάδα και σε λίγες ώρες είχαμε όλες τις πληροφορίες. Το “site” ανοίχτηκε στην Αθήνα, έγιναν δώδεκα (12) είσοδοι από την Αθήνα και μια (1) από την Πτολεμαΐδα!!! Οι ΙΡ όλων αυτών είναι στην διάθεση μας και στην δική τους.
Κλίμα τρομοκρατίας, άδικες και παράτυπες τιμωρίες κατά συρροή, ανακοινώσεις γραμμένες από το ίδιο χέρι που φεύγουν από διάφορα τμήματα της Ελλάδας και ο καημένος ο Πρόεδρος δεν ξέρει τίποτα και «εκδηλώσεις» μόνο για βγούμε μια φωτογραφία ήταν γνωστά. Τώρα φτάσαμε και στην πλαστή χρήση του ονόματος των Σαμαρειτών Λάρισας με ένα “site” μαϊμού νομίζοντας ότι θα το καταπίναμε αμάσητο».
Ακόμη και μετά την καταγγελία μας το μπλογκ αυτό συνέχισε τη προσπάθεια σπίλωσης ονομάτων με ασύστολα ψεύδη, αοριστίες και γελοίες αναλύσεις “για καθηγητές που παρακαλάνε τους προύχοντες“ δηλαδή αυτούς που με το διεθνές τους κύρος συνεργάζονται στενά χρόνια τώρα και έχουν κερδίσει τον σεβασμό τους ενώ σε κάποιους εδώ, αυτοί οι προύχοντες, δεν λένε ούτε καλημέρα και τους αποφεύγουν φανερά πλέον.
Και γράφει ο “αρθρογράφος”: Μιλάνε αυτοί που βρίζουν, συκοφαντούν και λασπολογούν όλη την ημέρα. Εμείς έχουμε δει μόνο τα δικά μας δημοσιεύματα, άρα μάλλον εννοεί εμάς. Ποιος είναι ο δημιουργός αυτού του “site” και λογικά και ο αρθρογράφος του.
Θαυμάστε τον:

Ναι, ναι… Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Σταυρού. Κακός σύμβουλος ο πανικός.
Θαυμάστε το ηθικό ανάστημα του και την αδυναμία του να μιλήσει ο ίδιος και κρύβεται πίσω από διάφορα τμήματα που του έχουν παραδοθεί άνευ όρων. Όπως κάνει πάντα. Διατάζει άλλους να υπογράψουν έγγραφα ή να ανακοινώσουν αποφάσεις του για να μη φαίνεται ο ίδιος. Τέτοια παλληκαριά και αίσθημα ευθύνης. Ένα συναίσθημα μας διακατέχει για όσα μας μεταφέρουν άνθρωποι της Γενεύης και για όσα λέει ο κόσμος εκτός Ε.Σ. για όσα συμβαίνουν: ΝΤΡΟΠΗ. Αυτή αγωνιζόμαστε να ξεπλύνουμε για το κατάντημα του Ερυθρού Σταυρού.
Και ας μη μας αποκαλέσει πάλι συκοφάντες και λασπολόγους και γιατί εμείς ποτέ δεν δημοσιεύσαμε κάτι χωρίς στοιχεία και γιατί δεν δίνουμε, σαν αυτόν, τέτοια μάχη για να κρατήσουμε μια εξουσία που ποτέ δεν είχαμε και δεν θέλουμε να έχουμε. Και μας προκαλεί εντύπωση και διάφορες σκέψεις το «πάθος» για την καρέκλα. Ευχόμαστε να είναι μόνο για νιώθει ότι έχει λόγο ύπαρξης και να βγαίνει φωτογραφίες ταξιδεύοντας εδώ κι’ εκεί τζάμπα και όχι κάτι άλλο πιο βαθύ.
Περιμένουμε – όπως γράψαμε - την αντίδραση του Περιφερειακού Δ.Σ. και του Τμήματος Εθελοντών-Σαμαρειτών της Λάρισας. Θα καταγγείλουν την ενέργεια αυτή ή και αυτή τη φορά θα σκύψουν το κεφάλι; Θα ανεχθούν να παίζονται παιχνίδια στην πλάτη τους, με τα οποία θα γελάει όλη Λάρισα – και όχι μόνο- ή θα ορθώσουν επιτέλους το ανάστημα τους; Ίσως μια παραίτηση να έσωζε την αξιοπρέπεια τους την οποία κάποιοι τσαλαπάτησαν.

Η Συντονιστική Επιτροπή της Π.Κ.Ε.
Τάσος Βασιλείου (Λάρισα)
Μάρθα Βουγιούκα (Θεσσαλονίκη)
Κώστας Τσάγκας (Ιωάννινα)
Σέργιος Βαλασιάδης (Πειραιάς)
Πόλα Κουρέτσιου (Λάρισα)
Χριστόφορος Λάσκαρις (Κέρκυρα)
Χρήστος Κοκκίνης) (Τρίπολη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]