ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιόνια Οδός:Κυκλοφορούσαν με κοκαΐνη και κάνναβη..Επεισοδιακή σύλληψη

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε Αγρίνιο και Αμφιλοχία για μεταφορά
κοκαΐνης και κάνναβης

Κατασχέθηκαν περισσότερα από (120) γραμμάρια κοκαΐνης και (150) γραμμάρια κάνναβης

Οι δράστες μετέφεραν τις ναρκωτικές ουσίες με αυτοκίνητο και τις είχαν αποκρύψει σε κρύπτες κάτω από τα καθίσματα

Συνελήφθησαν, χθες (23-12-2017) αργά το βράδυ, στο Αγρίνιο και στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 25 και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς και κατοχής ναρκωτικών, της απείθειας και της διάπραξης φθορών.

Σημειώνεται ότι για την σύλληψη του 25χρονου, κινητοποιήθηκαν και συγκρότησαν ομάδα ελέγχου (μπλόκο), οι αστυνομικοί των Αστυνομικών Τμημάτων Αμφιλοχίας και Κατούνας, καθώς και του Σταθμού Τροχαίας Αμφιλοχίας.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες το βράδυ στην Ιόνια Οδό, στο ύψος της Ρίγανης, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, κατά τον οποίο βρήκαν στην κατοχή του 29χρονου και κατέσχεσαν μια συσκευασία με (4,4) γραμμάρια κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο 25χρονος δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα, στην Αμφιλοχία, επιχειρώντας να αποφύγει το μπλόκο των αστυνομικών, προσέκρουσε με το όχημά του και προκάλεσε φθορές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του 25χρονου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, βρήκαν και κατέσχεσαν σε κρύπτες, κάτω από τα πίσω καθίσματα, (124,4) γραμμάρια κοκαΐνης και ακόμη (150) γραμμάρια κάνναβης, καθώς και ένα τρίφτη κάνναβης, ενώ σε σωματική έρευνα που έγινε στον δράστη βρέθηκαν στην κατοχή του (160) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Τονίζεται ότι, για την σύλληψη των δραστών συνεργάστηκαν συντονισμένα και μεθοδικά, πέντε Αστυνομικές Υπηρεσίες, με την άμεση καθοδήγηση του Κέντρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]