Ιωάννινα:Φιλανθρωπική εκδήλωση στο Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας από το σύλλογο «Πήγασο»

 Φιλανθρωπική εκδήλωση στο Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας από το σύλλογο «Πήγασο»
Το Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας του Δήμου Ιωαννιτών επισκέφθηκε  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιωαννίνων «Πήγασος»  την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, με το γυναικείο τμήμα παραδοσιακού χορού και παρουσίασε δημοτικούς χορούς του τόπου μας στους φιλοξενούμενους  της συγκεκριμένης δομής. Το εορταστικό κλίμα των ημερών μεταφέρθηκε και στους ηλικιωμένους και στήθηκε χριστουγεννιάτικο γλέντι με χορό και τραγούδι.
        Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας  και ειδικά την Πρόεδρό του  κ.Ντίνα Μπακόλα, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Μπάτση και Αυδή για τη φιλοξενία και την ξενάγηση στο χώρο του Γηροκομείου, που πραγματικά είναι ένας ζεστός χώρος με σύγχρονες προδιαγραφές, όπου οι ηλικιωμένοι φιλοξενούμενοι βρίσκουν ζεστασιά, περίθαλψη και θαλπωρή, τόσο από τη Διοίκηση, όσο και από το προσωπικό.
        Ευχαριστούμε επίσης τη Διοίκηση του Ζωγράφειου Οίκου, γιατί με αφορμή την επίσκεψή μας, έδωσε στα μέλη μας τη δυνατότητα να αισθανθούν το πνεύμα των Χριστουγέννων, που δεν είναι άλλο από την  προσφορά και την αγάπη στο συνάνθρωπο.




.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]