ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Εκλογές στην Ενωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΗΠ, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Καταστατικού της Ένωσης και το άρθρο 26 του Ν4494/2017 γνωστοποιεί ότι αποφάσισε την διενέργεια εκλογών για νέο Διοικητικό Συμβούλιοκαι Εξελεγκτική Επιτροπή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου(Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.) όπως και για αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.).



Καλεί τα μέλη μας που επιθυμούν, να προσέλθουν με κάθε πρόσφορο τρόπο και να δηλώσουν επιθυμία για υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές.



Συγκεκριμένα, έως και την 27 Δεκεμβρίου 2017, παρακαλούνται να δηλώσουν υποψηφιότητα για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και  Εξελεγκτικής Επιτροπής  της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειας Ηπείρου όπως και για «Αντιπρόσωποι» στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.



Τοποθεσία και ακριβής ημερομηνία των εκλογών με νεότερη ανακοίνωση της Ένωσης εντός του μηνός Ιανουαρίου 2018.



Τα μέλη μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα με επιστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο espeep2012@gmail.com ή με γραπτή υπεύθυνη δήλωσή τους σταμέλη του ΔΣ . Τονίζεται ότι δικαίωμα υποψηφιότητας αλλά και συμμετοχής στις εκλογές έχουν μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης για το  έτος 2017   όπως ορίζει ο Νόμος  4494/2017.



Καλούμε  όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν τον αγώνα της Ενωσης με την συμμετοχή τους στις εκλογές .Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]