ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Διακοπές κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων στην Ηπειρο .


Ιωάννινα
Συγκεκριμένα  η κυκλοφορία έχει διακοπείστη Θέση ‘’Μεσογέφυρα’’, πλησίον της διασταύρωσης των  Δ.Δ. Αηδονοχωρίου καιΜολυβδοσκέπαστου,κατά μήκος της κοίτης των ποταμών Αώου και Βοϊδομάτη.
Στο  78ο χλμ Ε.Ο Ιωαννίνων - Κοζάνης (πλησίον διασταύρωσης Δ.Δ. Μολίστας),η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται στο ένα (1) ρεύμα κυκλοφορίας,ενώ στο  επαρχιακό οδικό δίκτυο, μεταξύ των Δ.Δ Χαραυγής -Καστάνης και Στρατινίστας -Δ.Δ Καστάνης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία  λόγω κατολισθήσεων.
 Πρέβεζα

Διακοπή κυκλοφορίας  εντός της Κοινοτικής Οδού της Τ.Κ Άνω Ράχης, Δήμου Πρέβεζας.

Η  Υπερχείλιση ρέματος, εντός του Τ.Δ. Λούρου του Δήμου Πρέβεζας, είχε ως  αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν παρακείμενες οικίες και να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε οδούς, εντός του Τ.Δ. Επίσης ,  υπάρχει καθίζηση του οδοστρώματος σε τμήμα της 
κοινοτικής οδού Ριζών - Χειμαδιού του Δήμου Πρέβεζας. 

Θεσπρωτία

Η  υπερχείλιση του ποταμού Καλαμά είχε ως με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ε.Ο Νεράιδας - Σαγιάδας, από 8ο έως 11,5ο χλμ. Η συγκοινωνία διεξάγεται από παράπλευρες Επαρχιακές οδούς.

Η  υπερχείλιση του ποταμού Καλαμά είχε ως αποτέλεσμα   να διακοπεί  επίσης η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά Ε.Ο Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας από το 74ο έως το 75,5ο χλμ.
Η συγκοινωνία διεξάγεται από ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ.

 Επ. Οδό Ηγουμενίτσας – Φιλιατών (Δ/ση Παραπόταμου).


Κατολίσθηση   υπάρχει στην Επ. οδό Αμπέλια – Αμμότοπου, στο ύψος της γέφυρας κάτω από  την Ιόνια οδό, με αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριο οδό (από το χωριό Καμπή).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]