ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Αλ.Καχριμάνης: "Το κράτος και η ακυβερνησία ..θα έπρεπε να βρίσκονται στο εδώλιο και όχι ο πρώην Διεθυντής της Γαλακτομικής Σχολής "

νεώτερη ενημέρωση  13.45
Μετά την απολογία του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής, η δίκη διακόπηκε για τις 15 Ιανουαρίου 2018 στι 09.00 το πρωί.

Συνεχίζεται σήμερα   στο Εφετείο Ιωαννίνων ,η δίκη για τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής ,όπου σπούδαζε ο αδικοχαμένος ,  Βαγγέλης Γιακουμάκης .
Απο τις μέχρι τώρα καταθέσεις  ξεχώρισε η κατάθεση του Περιφερειάρχη Ηπείρου ,κ.Αλέξανδρου Καχριμάνη ,του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Ιωαννίνων  Πύραρχου Γιώργου  Χαβέλα,    αλλά και  τα όσα είπε στη δικαστική αίθουσα  ,ο  κ.Μάμαλης  απο το ΕΛΓΟ Δήμητρα ,.
Στην κατάθεσή του ο κ.Καχριμάνης αναφέρθηκε με  μελανά χρώματα στη γραφειοκρατία που "βασιλεύει" στο ΕΛΓΟ Δήμητρα αλλά  και στην ανικανότητά του να χειριστεί και να διευθετήσει  διάφορα ζητήματα που κατά καιρούς προκύπτουν ,αναφέροντας χαρακτηριστικά "πως δεν έχουν την ικανότητα να αλλάξουν  ούτε μια λάμπα" .
Αναφερόμενος στον πρώην διεθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής ο κ.Καχριμάνης υπογράμμισε το ενδιαφέρον  του για τη Σχολή και για διάφορα θέματα αυτής, για τα οποία  μάλιστα είχε επικοινωνήσει  κατα καιρούς μαζί του  , ενώ  σημείωσε  χαρακτηριστικά πως "αν θα ΄έπρεπε σήμερα  να κάθεται κάποιος  στο εδώλιο του κατηγορουμένου ,αυτός  θα έπρεπε να  είναι   το ίδιο το κράτος και η ακυβερνησία που μας κυβερνά  και όχι ο Διεθυντής της Γαλακτομικής Σχολής .
Για έναν Διεθυντή που ασχολείτο και ενδιαφερόταν για τη Σχολή όπου εργάζονταν έκανε λόγο στην κατάθεσή του και ο κ.Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Ιωαννίνων ,κ.Χαβέλας.
Η  φράση  "είχαμε ενδείξεις μόνο και όχι αποδείξεις "και η συνεχής επανάληψή της ,    ξεχώρισε στην κατάθεση του κ.Μάμαλη ,μπροστά σε καταιγισμό ερωτήσεων που δέχθηκε απο τους δικαστές  σχετικά με τις  απαραίτητες ενέργειες  αλλά και τους λόγους που αυτές που δεν έγιναν , γύρω απο την  τόσο σοβαρή υπόθεση   που προέκυψε στη Γαλακτομική Σχολή .
Η δίκη θα συνεχιστεί  σε λίγη ώρα με την απολογία του πρώην διεθυντή της Γαλακτομικής  Σχολής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]