Ένωση γονέων μαθητών του Δήμου Ιωαννιτών:Ψήφισμα συμπαράστασης για τους εργαζόμενους της "πρώην Καρυπίδης"

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ «ΠΡΩΗΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ»

Η Ένωση γονέων μαθητών του Δήμου Ιωαννιτών εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της  στους εργαζόμενους του s/m «πρώην Καρυπίδης» που συνεχίζουν εδώ και μήνες   τον δίκαιο  αγώνα τους για την πλ
ηρωμή των δεδουλευμένων τους και την επαναπρόσληψή τους στο market in.
Η Εργοδοσία που την ημέρα των εγκαινίων του καταστήματος  υποσχέθηκε την επαναπρόσληψη των εργαζομένων όχι μόνο δεν υλοποίησε την υπόσχεσή της, αλλά με την στήριξη της Κυβέρνησης  χρησιμοποίησε  όλα τα απαράδεκτα κατασταλτικά  μέτρα: τρομοκρατία, επίθεση με ΜΑΤ,  συλλήψεις συνδικαλιστών και εργαζομένων.
Είναι αδιανόητο και απόλυτα καταδικαστέο, να συλλαμβάνονται γονείς μέσα από τα σπίτια τους μπροστά στα παιδιά τους γιατί σήκωσαν κεφάλι απέναντι στην Εργοδοσία επειδή  διεκδικούν τα λεφτά τους και την δουλειά τους. Τα γεγονότα αυτά θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές και ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου για όλους μας. Ήδη το προηγούμενο διάστημα βιώσαμε και εμείς  την τρομοκρατία με ασφαλίτες να ζητούν τα στοιχεία γονέα έξω από σχολείο και είναι σίγουρο ότι τα κρούσματα θα πληθαίνουν όσο εμείς είμαστε ανοργάνωτοι.
Το μήνυμα που στέλνουμε εμείς οι γονείς συμπαραστεκόμενοι στους εργαζόμενους  είναι η σημασία της πάλης για μια καλύτερη ζωή σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας. Να μην σκύβουμε το κεφάλι σε αυτούς που αυξάνουν τα κέρδη τους με τον ιδρώτα μας, που αφήνουν τα παιδιά μας μισομορφωμένα και άνεργα, να μην μένουμε στα σπίτια μας μετρώντας τη φτώχεια και αδιαφορώντας για τον διπλανό μας, γιατί θα έρθει και η δική μας σειρά.
Εμείς οι  γονείς  έχουμε  χρέος να δίνουμε το αγωνιστικό παράδειγμα:
Στηρίζοντας με κάθε τρόπο αυτούς που αγωνίζονται. 
Παλεύοντας  για ένα καλύτερο  μέλλον για τα παιδιά μας.
Να μην τους παραδώσουμε μια κοινωνία βάρβαρη και αδιέξοδη.
Η αγωνιστική στάση των γονέων είναι η πιο μεγάλη κληρονομιά για τα παιδιά, το πιο ακριβό πτυχίο που θα έχουν για εφόδιο, το πιο λαμπρό παράδειγμα.
Όλοι  μαζί  στον αγώνα! Εδώ και τώρα να επιστρέψουν στη δουλειά τους οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «Καρυπίδης» και να τους αποδοθούν τα δεδουλευμένα.
Η νίκη θα είναι δύσκολη αλλά θα είναι δική μας!

                                           ΤΟ Δ.Σ                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]