Προσωρινή απόφαση δικαστηρίου για επιστροφή στη δουλειά των εργαζόμενων της π. Καρυπίδη

Οι εργαζόμενοι της πρώην "Καρυπίδης" μετά τον τρίμηνο αγώνα που έδωσαν με το το Σωματείο τους και το Εργατικό Κέντρο  και μετά τα τελευταία γεγονότα στο super market MARKET IN ,βλέπουν την επιμονή τους  να δικαιώνεται ,αφού από αύριο επιστρέφουν στην δουλειά τους με την προσωρινή απόφαση και του δικαστηρίου.
Οπως υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων ,η  νίκη αυτών των εργαζομένων  αποδεικνύει  ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων 
Μετά τα τελευταία γεγονότα στο super market MARKET IN , τον τρίμηνο αγώνα που έδωσαν οι εργαζόμενοι του πρώην ΚΑΡΥΠΙΔΗ με το Σωματείο τους και το Εργατικό Κέντρο,   για δουλειά με δικαιώματα και αξιοπρέπεια  ,η πίεση που ασκήθηκε και η επιμονή τους είχαν αποτέλεσμα. Από αύριο επιστρέφουν στην δουλειά τους με την προσωρινή απόφαση και του δικαστηρίου. Η νίκη αυτών των εργαζομένων βγάζει συμπεράσματα για όλους  μας ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Η μάχη που έδωσαν  με το ταξικό Σωματείο τους και την συμπαράσταση  των εργαζομένων όλων των κλάδων δεν πήγε χαμένη..
 Κανένας εργαζόμενος μόνος  ,μέσα από τον  συλλογικό  αγώνα μέσα από το Σωματείο μας   θα κερδίζουμε μικρές και μεγάλες μάχες. Εμείς έχουμε τη δύναμη αρκεί να το καταλάβουμε.
Συνεχίζουμε  δυναμώνουμε το Σωματείο μας ,παλεύουμε για ζωή με δικαιώματα σύμφωνα με τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]