ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Μήπως κινδυνεύει η περιουσία σας από πλειστηριασμό;

Τις τελευταίες μέρες βγαίνουν σε πλειστηριασμό κατοικίες καταναλωτών.

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. με ανακοίνωσή του τονίζει ότι πάντα προειδοποιούσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει σεισάχθεια αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο τρόπο.

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών και τους ενημερώνει ότι πλην όσων έχουν καταθέσει αίτηση υπαγωγής στο ν. 3869/2010 περί Ρύθμισης Οφειλών Υπερχρεωμένων Φυσικών Προσώπων και έχουν υπαχθεί σε αυτόν ή έχουν πετύχει την προσωρινή τους προστασία, κανένας άλλος δεν προστατεύεται, νομικά, από τις τυχόν δικαστικές ενέργειες των πιστωτικών ιδρυμάτων (τραπεζών), για οφειλές προς αυτές. Καλούμε, λοιπόν τα μέλη μας και τους καταναλωτές, γενικά να προβούν, στην κατάλληλη ρύθμιση των οφειλών, τους εφόσον αυτή τους συμφέρει, ή να προβούν στα κατάλληλα δικαστικά μέτρα.

Μπορεί, με συμφωνία «κυρίων» μεταξύ του Υπουργού Δικαιοσύνης και των Τραπεζών, να μη διενεργούνται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, με αξία κάτω από 300.000 ευρώ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι τράπεζες δεν κινούνται, προς την κατεύθυνση της καταγγελίας των κόκκινων δανείων και με ταχείς μάλιστα ρυθμούς.

Με σκοπό να σταθοεί, για μια ακόμη φορά, δίπλα στα μέλη του και τους καταναλωτές, ενημερώνει τα μέλη του και όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο ΚΕ.Π.ΚΑ., ότι από την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 και από ώρα 12:00 έως 14:00, εξειδικευμένα στελέχη της οργάνωσής και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα παρέχουν, στα μέλη, μετά από ραντεβού, εξειδικευμένη ενημέρωση, για τις δυνατότητες διευθέτησης των προβλημάτων υπερχρέωσης, που αντιμετωπίζουν.
 nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]