ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Τέλος οι Εργολάβοι και από το Νοσοκομείο της Άρτας

Παρελθόν αποτελούν πλέον και από το Νοσοκομείο Άρτας οι Εργολάβοι στην καθαριότητα και τη σίτιση, καθώς σήμερα, Τρίτη 19/12/2017, υπεγράφησαν από το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, Βασίλη Μπαλάσκα, 37 συμβάσεις εργασίας παροχής υπηρεσιών στον τομέα της καθαριότητας και 12 συμβάσεις εργασίας παροχής υπηρεσιών στον τομέα της σίτισης.

Ο Βασίλης Μπαλάσκας, αμέσως μετά την υπογραφή των συμβάσεων, δήλωσε "Από σήμερα το πρωί, μπήκε και στο Νοσοκομείο της Άρτας τέλος στους Εργολάβους. Πλέον, οι εργαζόμενοι στους τομείς καθαριότητας και σίτισης αποτελούν κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού του Νοσοκομείου μας, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Εύχομαι να είμαι αυτός που θα υπογράψει και τη μονιμοποίησή τους."

Σε ευχαριστήριο σημείωμα οι εργαζόμενοι αναφέρουν: "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας, για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε όλο το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να φθάσουμε στην σημερινή ημέρα (19-12-2017),  την ημέρα υπογραφής συμβάσεων εργασίας παροχής υπηρεσιών στους τομείς της καθαριότητας και της σίτισης."
 stogiatro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]