ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήμος Πωγωνίου ....χριστουγεννιάτικα μηνύματα!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΨΑΛΗ
«Η γέννηση του Θεανθρώπου στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και πίστης στις καρδιές των ανθρώπων. Με αυτό το μήνυμα πρέπει να πορευτούμε στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε ως χώρα και στις δυσχερείς οικονομικές συγκυρίες που δοκιμάζουν τις αντοχές μας. Αυτές οι στιγμές αποδεικνύουν περίτρανα την ανάγκη για ενότητα.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον καθένα σας ξεχωριστά, οι άγιες αυτές ημέρες να φέρουν στην καρδιά την ελπίδα. Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και αγάπη.
Το πανανθρώπινο μήνυμα των Χριστουγέννων ας αγγίξει τις καρδιές όλων μας και ας μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο αύριο.
Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά».


ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
κ. ΧΡΗΣΤΟ ΓΚΟΓΚΟ

«Εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων. Να ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές και να χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει. Η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει και να μας δώσει αυτό το κάτι που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι. 
Εκφράζοντας όλο το Δημοτικό συμβούλιο του ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ και απευθυνόμενος προς τους απανταχού πωγωνίσιους εύχομαι από καρδιάς: ΥΓΕΙΑ-ΑΓΑΠΗ-ΓΑΛΗΝΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. Η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας είναι μια ανθρώπινη αξία που κανένας μας δεν πρέπει να ξεχνά.                 
Το 2018 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα , νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε.                 
Χρόνια Πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]