ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Διοργάνωση εκδήλωσης δεξιοτήτων ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Ιωαννίνων

στο πλαίσιο της 2ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων η Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑ.Σ) Μαθητείας Ιωαννίνων πραγματοποιεί στις 7/12/2017 και ώρα 17:00 Εκδήλωση Επαγγελματικών Δεξιοτήτων μαθητών και μαθητριών ειδικοτήτων που λειτουργούν σήμερα στη Σχολή μας.  Επιδιωκόμενος στόχος της εκδήλωσης είναι  η ανάδειξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων των μαθητών/τριών καθώς και η ενημέρωση των επιχειρήσεων – εργοδοτών και κοινωνικών φορέων για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης/ Μαθητείας που υλοποιούν οι ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ.

 Στο διαγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης θα μετάσχουν μαθητές /τριες των ειδικοτήτων Κομμωτικής και Αισθητικής Τέχνης της ΕΠΑ.Σ και σπουδαστές /στριες «Τεχνικοί Αισθητικής & Μακιγιάζ» του ΙΕΚ/ ΟΑΕΔ Ιωαννίνων – εκτός συναγωνισμού.

Συμμετέχουν επίσης με εκθέματα και κατασκευές οι ειδικότητες  του ΙΕΚ «Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος» και «Τεχνικός Φαρμάκων & Καλλυντικών».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν και θα υποστηρίξουν οι μαθητές /τριες της ειδ/τας Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής της ΕΠΑ.Σ προσφέροντας αρτοσκευάσματα και παραδοσιακά Γιαννιώτικα είδη Ζαχαροπλαστικής Τέχνης (σιροπιαστά, τάρτες, τρούφες σοκολάτας, κουραμπιέδες, κ.α.).

Οι Τεχνικοί Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών επιμελήθηκαν τις αφίσες και τα ενημερωτικά φυλλάδια για την ΕΠΑ.Σ Μαθητείας και οι Τεχνικοί Εφαρμογών Πληροφορικής & Τεχνικοί Η/Υ για το ΙΕΚ.

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών θα φιλοξενήσει την εκδήλωση στον εκθεσιακό χώρο του πολιτιστικού πολυχώρου «Δημ. Χατζής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]