Στο χάρτη των σχολικών εκδρομών της Κύπρου τα Ιωάννινα


Μια ακόμα σπουδαία εξέλιξη για τον τουρισμό της περιοχής, απόρροια των συναντήσεων που έγιναν στην Κύπρο ανακοίνωσε στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου σχετικά με την αποστολή στη Γερμανία ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νίκος Γκόλας.
Αυτή δεν είναι άλλη από το γεγονός πως τα Ιωάννινα, μετά από πολλά χρόνια εντάχτηκαν στη λίστα του υπουργείου Παιδείας της Κύπρου, ως αποκλειστικός μάλιστα προορισμός για σχολικές πενθήμερες εκδρομές.
«Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα αλλά τα καταφέραμε. Μάλιστα είμαστε ένας από τους ελάχιστους αποκλειστικούς προορισμούς για σχολικές εκδρομέ
ς από την Κύπρο. Αυτό είναι μόνο η αρχή, στόχος μας είναι να γίνουμε ο πρώτος προορισμός της χώρας σε σχολικές εκδρομές τόσο από σχολεία άλλων ελληνικών πόλεων όσο κι από γειτονικών χωρών», είπε ο κ. Γκόλας.
Κλείνοντας, στάθηκε στη σημασία που έχει οι επαγγελματίες του τουρισμού να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών τονίζοντας πως «οι μαθητές από την Κύπρο πρέπει να μείνουν ευχαριστημένοι από τη διαμονή τους γιατί θα είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]