ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Ελλάδα]Εκτροχιάστηκε εναέριο τρενάκι

Ατύχημα σημειώθηκε στις 8.15μ.μ. στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων κατά την διάρκεια των εγκαινίων του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου στο Αίγιο.

Συγκεκριμένα εναέριο τρενάκι, στο οποίο επέβαινε μητέρα με τα τρία της παιδιά, κατά την ώρα λειτουργίας του, εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος - όχι από μεγάλο ύψος - και να τραυματιστεί όλη η οικογένεια. Η γυναίκα ήταν η πιο άτυχη, καθώς σφηνώθηκε κάτω από μια σκαλωσιά, είχε χτυπήσει το κεφάλι της και ήταν αρχικά αναίσθητη. Ευτυχώς στην συνέχεια ανέκτησε τις αισθήσεις της και μπόρεσε να επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς και τους γιατρούς που είχαν σπεύσει στο σημείο για να την βοηθήσουν. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο αρχικά στο Νοσοκομείο Αιγίου και μετά στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα για να κάνει αξονική. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Όσο για τα παιδιά της, δύο αγόρια 12 και 5 ετών και ένα κορίτσι 4 ετών, που τραυματίστηκαν ελαφρά, μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο για προληπτικούς λόγους, χωρίς να διατρέχουν κι αυτά κάποιον κίνδυνο.

Συνελήφθησαν ο 79χρονος χειριστής του μηχανήματος και 34χρονος ιδιοκτήτης της εγκατάστασης, η οποία και τέθηκε άμεσα μετά από το περιστατικό, εκτός λειτουργίας, προκαλώντας ωστόσο μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση στον κόσμο που είχε κατακλύσει την πλατεία για την έναρξη λειτουργίας του Πάρκου.
πηγη aigialeianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]