Πρέβεζα:Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, χθες (14-12-2017) το μεσημέρι στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 56χρονος ημεδαπός και ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπού και παράνομης εισόδου και εργασίας στη χώρα.
Συγκεκριμένα, ο 56χρονος απασχολούσε παράνομα στην επιχείρησή του τον 26χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια για εργασία.
Συνελήφθησαν, χθες (14-12-2017) το μεσημέρι στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, μία 49χρονη ημεδαπή και δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23 και 50 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση της 49χρονης διαπιστώθηκε ότι απασχολούσε στην επιχείρησή της τους δύο αλλοδαπούς, χωρίς να κατέχουν βιβλιάρια υγείας.
Συνελήφθη, χθες (14-12-2017) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθώς και δύο τσιγάρα κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]