Ιωάννινα:Πλημμύρισε η παράλληλος της Εγνατίας Οδού Διεκόπη η κυκλοφορία [βίντεο-φωτο]

Οι συνεχείς βροχοπτώσεις και κατά διαστήματα καταιγίδες  που πλήττουν την Ηπειρο τα τελευταία 24ωρα έχουν μετατρέψει τους δρόμους σε ποτάμια ,με τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου να βρίσκονται και να επιχειρούν στο ορεινό επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο ,σε σημεία όπου απο χθες το απόγευμα  αναφέρονται  καταπτώσεις πετρών  και βράχων .
Πριν απο λίγη ώρα  πλημμύρισε η παράλληλος της Εγνατίας  Οδού ,στο ύψος του Κουτσελιού ,με την κυκλοφορία των οχημάτων  στον εν λόγω   οδικό άξονα που οδηγεί σε χωριά της  περιοχής[Δροσοχώρι ,Πλατανιά ,Ηλιόκαλη ,Καραδήμα κ.α]  ,να έχει διακοπεί   .
Στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων δεν  έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής σοβαρά προβλήματα με τον Δήμο  και την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Ηπείρου να είναι σε επιφυλακή ,αφού τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες.
Σημειώνεται ότι το ύψος της βροχής εχθές  στις ορεινές περιοχές έφτασε  στα 100  χιλιοστά   και συγκεκριμένα στα Λεπιανά Αρτας ,ενώ στην Τύρια Ιωαννίνων  άγγιξε τα 83,8 mm  και στα Θεοδώριανα τα 81,6 mm.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]