ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Μια ακόμη διάκριση για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο πρόσφατο 7ο Συμπόσιο των Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης [Αθήνα , 1-2/12/2017] η ερευνητική εργασία με τίτλο: ‘’Καρδιαγγειακό προφίλ και θεραπευτική αντιμετώπιση ασθενών με οικογενή υπερχοληστερολαιμία στην Ελλάδα: προκαταρκτικά δεδομένα από το μητρώο καταγραφής HELLAS-FH’’ απέσπασε το 1ο βραβείο. Στην εκπόνηση της εργασίας ήταν καθοριστική η συμβολή της Β’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του ΠΓΝΙ καθώς τρείς από τους συγγραφείς της προέρχονται από αυτή (Χ. Ρίζος, Ε. Λυμπερόπουλος, Μ. Ελισάφ).
Επιπρόσθετα, στο ίδιο συμπόσιο η εργασία που προέρχεται από τη Β’ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του ΠΓΝΙ με τίτλο: ‘’Ποιοι μεταβολικοί παράγοντες συσχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο για την εμφάνιση σακχαρώδη διαβήτη σε ασθενείς που λαμβάνουν στατίνη’’ [Φ. Μπάρκας, Ε. Λυμπερόπουλος, Δ. Σφαιρόπουλος, Ε. Κλούρας, Α. Λιόντος, Μ. Ελισάφ , Ε. Ρίζος] απέσπασε έπαινο καλύτερης ανακοίνωσης.
Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και εύχονται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]