Νέα Ιστοσελίδα Για Τη Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας!

Σε μια νέα και σύγχρονη ιστοσελίδα με μοντέρνο σχεδιασμό θα κινείται διαδικτυακά η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας για να ενημερώνει τον κάθε επισκέπτη αλλά και τον κάθε Tour Operator ο οποίος θα αναζητά πληροφορίες για τα ξενοδοχεία του Νομού μας αλλά και για τα ιδιαίτερα τουριστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. Η διεύθυνση της ιστοσελίδας εμφανίζεται στο http://www.hotelspreveza.gr/
            Μέσα από την ιστοσελίδα της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας θα υπάρχουν links για ιστοσελίδες: Αεροδρομίου Ακτίου , ΚΤΕΛ Πρεβέζης , Αρχαιολογία Πρέβεζας , Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως & Πρεβέζης , Δήμους , Π.Ε. Πρέβεζας , ΤΑΧΙ , Λιμεναρχείο  , Αστυνομία , Πυροσβεστική , Νοσοκομείο κ.α. Η ιστοσελίδα εμφανίζεται προς το παρόν στα ελληνικά ενώ το επόμενο διάστημα θα εμφανίζεται και σε Αγγλικά , Ιταλικά , Γερμανικά , Γαλλικά , Ρώσικα , Σουηδικά , Σέρβικα , Κινέζικα.
            Η Νέα Ιστοσελίδα της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας θα αποτελέσει ένα βασικό εργαλείο για την προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος. Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδη.
            Ευχαριστούμε θερμά τον σχεδιαστή και δημιουργό της Κο Κωνσταντίνο Κύρκο για το υπέροχο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]