Εργ.Κέντρο Ιωαννίνων:Με μεγάλη συμμετοχή προσφυγόπουλων η χριστουγεννιάτικη γιορτή (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη συμμετοχή από παιδιά προσφύγων στη χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή που οργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο και Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ιωαννίνων, το Σάββατο 23 Δεκέμβρη, όπου χαρούμενες παιδικές φωνές έδωσαν ζωή στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων!

Παιδιά όλων των ηλικιών έφταναν με τους γονείς τους, τρέχοντας να πιάσουν θέση για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» από την Θεατρική Ομάδα Ραφταναίων. Πριν από την έναρξη, έγινε καλωσόρισμα από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ιωαννίνων και μεταφραστές προλόγισαν το θεατρικό για τα δεκάδες προσφυγόπουλα που συμμετείχαν στη γιορτή. Οι ξεκαρδιστικές φωνές των παιδιών έκαναν και τους μεγάλους να χαίρονται, ενώ ταυτόχρονα συζητούσαν με μέλη των σωματείων με συνοδεία καφέ, τσαγιού και χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων.

Αμέσως μετά τη θεατρική παράσταση, τα παιδιά βρήκαν την αίθουσα του υπογείου γεμάτη με παιδικά τραπέζια και καρέκλες και είδη ζωγραφικής για να χρωματίσουν χιονάνθρωπους, έλατα όπως είναι στη φαντασία τους. Επίσης, είχε μπουφέ με παιδικά γεύματα, χυμούς και αναψυκτικά.

Όμως, αυτό που έκανε τα παιδιά να «τρελαθούν» από τη χαρά τους ήταν η κλόουν ΤΙΤΑ- ΜΙΤΑ που τους περίμενε με τα μαγικά της κόλπα να τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό και να ζητάνε να μη σταματήσει!

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με μοίρασμα δώρων σε όλα τα παιδιά και τους γονείς να δίνουν τα επόμενα ραντεβού με τα σωματεία τους, στους επόμενους αγώνες και φυσικά στις επόμενες παιδικές δραστηριότητες.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]