ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Ελλάδα]Με κλεμμένο πολυτελές όχημα επιχείρησε να βγει απο τη χώρα

Συνελήφθη 40χρονος υπήκοος Γερμανίας ο οποίος επιχείρησε να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα με πολυτελές όχημα που είχε κλαπεί από την Ιταλία

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και πλαστογραφία

Συνελήφθη την 24-12-2017 το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γερμανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, ο δράστης, οδηγώντας πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με πινακίδες κυκλοφορίας των Γερμανικών αρχών, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με αξιωματούχους της FRONTEX προέκυψε ότι:

το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την Ιταλία
ο αριθμός πλαισίου του οχήματος είναι παραποιημένος
η άδεια κυκλοφορίας, που κατείχε και επέδειξε ο δράστης είναι πλαστή
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, το παραπάνω όχημα, η άδεια κυκλοφορίας, τα χρηματικά ποσά των 3.000 ευρώ και 102 δολαρίων Η.Π.Α. και 3 κινητά τηλέφωνα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]