Ιωάννινα:Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης Από Τους Μαθητές Των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar αγάπης
από τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ

 Στο πλαίσιο των κοινωνικών εκδηλώσεων που διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΝΕΣΙΣ ενόψει των φετινών Χριστουγέννων, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 από τις 17:30 ως τις 21.00 θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Μιχαήλ Αγγέλου (γωνία με Χαριλάου Τρικούπη), το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar αγάπης των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου.
 Ο κεντρικός πεζόδρομος θα πλημμυρίσει από χαρά, αγάπη, κοινωνική αλληλεγγύη, ευχές, τραγούδια και λιχουδιές, με τους συμπολίτες μας να έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις χειροποίητες εικαστικές δημιουργίες που δημιούργησαν οι μαθητές, αλλά και να προμηθευτούν δώρα για τους αγαπημένους τους. Τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών στα συσσίτια των απόρων της Ενορίας Περιβλέπτου.
 Στο Bazaar θα ακουστούν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και γνωστές μελωδίες, ενώ σπουδαστές του τμήματος Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ Ι.Ε.Κ. ΓΙΑΤΣΟΣ θα παρασκευάσουν και θα προσφέρουν παραδοσιακούς λουκουμάδες. Επίσης, στο πλαίσιο της Δράσης: «Γίνε Σπουδαστής» που υλοποιεί το συγκεκριμένο Ι.Ε.Κ, θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε κλήρωση με δώρα υποτροφίες σπουδών και φορητό Η/Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]