Ιωάννινα:Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις Και Bazaar Του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ σήμερα και αύριο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σας προσκαλούμε στις  χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ να γιορτάσουμε μαζί τα φετινά Χριστούγεννα  με κέφι, χαρά και αισιοδοξία.
• Στις 18.12.17 & 19.12.17 Ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο ισόγειο του Νοσοκομείου Χατζηκώστα (ώρες: 10.00 π. μ. – 18.00μ.μ.). Θα βρείτε χειροποίητα δώρα, κοσμήματα, αρωματικά φυτά, πλεχτά και γλυκά, όλα δημιουργίες των μελών του Συλλόγου Οικογένειας, και μελών του Συμβουλευτικού Σταθμού Ιωαννίνων του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.
• Στις 19.12.17 ( ώρες 18.00μ.μ. – 21.00μ.μ.) στον πεζόδρομο της οδού Σκουφά ο Συμβουλευτικός Σταθμός του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ στην Άρτα διοργανώνει χριστουγεννιάτικη δράση με μουσική, γλυκά, δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον μας επισκεφτεί να κατασκευάσει μαζί με εμάς τα δικά του χριστουγεννιάτικα στολίδια , να γράψει τις δικές του ευχές.
• Στις 21.12.17 (ώρες 18.00μ.μ. – 21.00μ.μ.) επί της οδού Μιχαήλ Αγγέλου & Βλαχλείδη ο Συμβουλευτικός Σταθμός του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ στα Ιωάννινα διοργανώνει χριστουγεννιάτικη δράση με μουσική, γλυκά, αναψυκτικά, πολύχρωμα μπαλόνια. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να κατασκευάσει τα δικά του στολίδια και  να γράψει τις δικές του ευχές.



Σας ευχαριστούμε για όλα αυτά τα χρόνια που είστε δίπλα μας. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]