Το Κόκκινο Πιπέρι της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου

Παντελόνια για άνδρες και για κάποιους “σκωτσέζικες φούστες”…

Εκδικάστηκε την περασμένη Πέμπτη στο Στρατοδικείο της Θεσσαλονίκης η δίκη στην οποία ο Υπολοχαγός του Στρατού μας Μιλτιάδης Τοκατλίδης κατηγορείτο για ανυπακοή προς την υπηρεσία, επειδή αρνήθηκε να γίνει “φιλιππινέζα” λαθρομεταναστών σε καταυλισμό τους, αφού τέτοιες υπηρεσίες δεν συνάδουν με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, που είναι η προστασία της Πατρίδος και η διασφάλιση της ζωής των Ελλήνων!   
Δυστυχώς, εκεί κατάντησε την Πατρίδα η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Όλοι στην υπηρεσία των λαθροεισβολέων και ας χάνονται ελληνικές ψυχές από μια βροχή λόγω των εγκληματικών παραλήψεων και των αυθαιρεσιών της Πολιτείας! Και ας αυτοκτονούν δεκάδες – εκατοντάδες Συνέλληνες ένεκα της οικονομικής κρίσεως, που είναι απόρροια της ανικανότητας των ελληνικών κυβερνήσεων!
Ωστόσο, σε αυτήν την Πατρίδα υπάρχει ακόμη Ελπίς!
Μια ελπίδα, που μας την δίνει η σύνθεση του Στρατοδικείου της Θεσσαλονίκης που αθώωσε τον Έλληνα Υπολοχαγό! Μια απόφαση πρόκριμα, για πιθανή μελλοντική “ανυπακοή” και άλλων Αξιωματικών του Στρατού μας! Που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης θέλουν να μεταβάλουν τους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεών μας, σε ορντίναντσες που θα σερβίρουν καφέ τους “αφεντάδες” τους!
Μεγάλοι έπαινοι αξίζουν στους Στρατοδίκες γι΄ αυτήν την απόφαση!
Απέδειξαν πως τα παντελόνια κάποιοι τα φοράνε, όχι μόνο για να μην κρυώνουν!
Ενώ δυστυχώς κάποιοι φοράνε σκωτσέζικες φούστες και ψηλοτάκουνες γόβες!! 

Το Πυροβολικό πολύ το αγαπώ… Χθες 4 Δεκεμβρίου ήταν της Αγίας Βαρβάρας! Αυτήν την ημέρα γιορτάζει το Πυροβολικό μας! Αφού η Αγία Βαρβάρα είναι η Προστάτιδά του!
Το ένδοξο Πυροβολικό που ως έμβλημα έχει το: Ισχύς διά της γνώσεως! 
Το Πυροβολικό που υπηρέτησα ως Έφεδρος Αξιωματικός επί 30 μήνες!
Στο Μεγάλο Πεύκο στη Σχολή Πυροβολικού, που ως Αλφάς (2 πρώτοι μήνες από τους 4 της εκπαίδευσης) απαγορευόταν να περπατάμε και φωνάζαμε: Δεν μιλάμε, δεν γελάμε, τρέχουμε και χαιρετάμε… 
Ακολούθησε η 118 ΜΠΠ στην Αργυρούπολη του Κιλκίς και τέλος το Κέντρο Εκπαιδεύσεως της Θήβας!
Χρόνια νιότης, χρόνια Πατριωτικά! Που όλοι εκπαιδευόμασταν ώστε να έχουμε φρόνημα και όχι να καθόμαστε φρόνιμα!
Ας μου ζητήσουν να καταταγώ και πάλι θα τρέξω…
Χρόνια πολλά στο Πυροβολικό μας!!


Οι Συμμορίτες της Αριστεράς …τώρα δικαιώνονταιΌταν μια χώρα διάγει αισίως το όγδοο έτος της Μνημονιακής λαίλαπας με υπέρμετρη φορολογική αφαίμαξη του 75%  του ελληνικού λαού η υφεσιακή κατάσταση της πραγματικής οικονομίας, η οποία θα επιταχυνθεί με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς κατά τη διάρκεια του 2018, είναι απορίας άξιο το πως η κυβέρνηση κάνει επιστροφές, μέρος των άδικων και παράτυπων φόρων των συνταξιούχων, καθώς το μοίρασμα αυτού του μερίσματος έχει αποκλείσει ήδη ένα μεγαλο μέρος του μέσου ελληνικού νοικοκυριού!
Συνδυάζοντας και αναλύοντας τα παραπάνω με το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2018 που κατατέθηκε στη βουλή, βλέπουμε ότι υπάρχουν αρκετά ερωτήματα τα οποία δημιουργούνται από τα νούμερα του προϋπολογισμού!
Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παρέλαβε το 2015 Δημόσιο Χρέος 321 δις! Το 2016 ανέβηκε στα 326 δις και το 2017 προβλέπεται να φτάσει τα 335 δις! Το δε 2018 θα σκαρφαλώσει στα 345 δις! Δηλαδή, περίπου αύξηση 7,5% σε 4 χρόνια.
Εύλογα ρωτάει λοιπόν ο απλός πολίτης: Μα πώς είναι δυνατόν να αυξάνεται το Δημόσιο Χρέος της Κεντρικής Διοίκησης ενώ, εγώ, ο απλός πολίτης εργαζόμενος ή συνταξιούχος έχασα πάνω από το 40% του πραγματικού μου εισοδήματος;
Εδώ πρέπει να πούμε στον κάθε πολίτη ότι:
Η κυβέρνηση δανείστηκε από τον ESM μετά το τέλος της δεύτερης αξιολόγησης 7,7 δις και θα δανειστεί 5,5 δις μετά το τέλος της τρίτης αξιολόγησης, δηλαδή, ένα σύνολο 13,2 δις!
Γιατί, όμως η κυβέρνηση θα δανείζεται τόσο τεράστια ποσά, όταν η ιδία θα πρέπει να συμβάλει στη χρηματοδότηση των δανειακών της αναγκών το 2017 με 1,4 δις από δημοσιονομικούς πόρους και 3,2 δις από ιδιωτικοποιήσεις;
Για τους πρώτους 8 μήνες του 2018 εκτιμά αντίστοιχα 3 δις από δημοσιονομικούς πόρους και 1,6 δις από ιδιωτικοποιήσεις, πράγμα που σημαίνει ξεπούλημα Δημοσίας περιουσίας και πιθανή δημιουργία πλεονασμάτων 3,82% για το 2018 και όχι απλώς το 3,5% του τρίτου Μνημονίου!
Ωστόσο, αναφορά πρέπει να γίνει και στον τεράστιο όγκο των προβληματικών δανείων των Τραπεζών, για τα οποία δέχτηκε η κυβέρνηση να μειωθούν μέσω διαγράφων έως το 2019, 13,9 δις! Να ρευστοποιηθούν 11,5 δις και να πουληθούν 7,4 δις! Γι΄ αυτο και ένα σημαντικό προαπαιτούμενο είναι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, που θα πρέπει να ενταθούν εντός του 2018, δημιουργώντας τριγμούς στα ελληνικά νοικοκυριά!
Τα ανωτέρω οδηγούν σε πιθανό συμπέρασμα, ότι η κυβέρνηση δανείζεται γιατί θέλει να δημιουργήσει ταμειακά διαθέσιμα τα οποία ίσως, τη διευκολύνουν να δανειστεί στην ελεύθερη αγορά με διαφορετικούς όρους, στηριζόμενη φυσικά στο αγγλικό δίκαιο για να αποφύγει το τέταρτο  Μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018!
Το οποίο διακαώς διαφημίζει από τώρα πως θέλει να αποφύγει, με φυσικό επακόλουθο την παραμονή της στην Εξουσία για άλλη μια τετραετία, προκειμένου   να συνεχίσει την  πολιτική της πολιτισμικότητας, λύνοντας μέσω της συνεχιζόμενης αθρόας λαθρομετανάστευσης το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας αλλά και τη δημιουργία οικονομικών ζωνών, για περαιτέρω υποβάθμιση του εισοδήματος της ελληνικής οικογενείας!
Ένα σταλινικό σχέδιο, που η Αριστερά προσπαθούσε επί δεκαετίες να πάρει την Εξουσία και να το επιβάλλει στον λαό!
Άλλωστε, εκεί αποσκοπούσε και ο Συμμοριτοπόλεμος από τους Συμμορίτες της Αριστεράς!!

Ζητείται μεγαλύτερος ψεύτης από τον Τσίπρα…Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα “Diario De Noticias” και δήλωσε περιχαρής:
Η έξοδος από το Μνημόνιο, προστατεύοντας τις πιο ευάλωτες κοινωνικές κατηγορίες και ανατρέποντας την καταστροφή της χώρας, είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός που ανήκει σε όλον τον ελληνικό λαό!
Και ακολούθως, η μύτη του έγινε μεγαλύτερη από του Πινόκιο!
Θα τον πιστέψουμε;;
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]