ΔΕΗ: Ανατροπή στους λογαριασμούς ρεύματος με εκπτώσεις 35% και 70%!

Από σήμερα το νέο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ με γενναίες μειώσεις - Για εκπτώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος έκανε λόγο ο Γ. Σταθάκης - Δείτε ποιοι δικαιούνται τη μείωση στα τιμολόγια - Πότε πρέπει να κάνουν αίτηση οι δικαιούχοι
Σήμερα θα υπογραφή η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το νέο Κοινωνικό Τιμολόγιο του ρεύματος με γενναίες εκπτώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Όπως είπε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα υπάρχουν πλέον δύο κατηγορίες κοινωνικού τιμολογίου.

Στην πρώτη κατηγορία θα ανήκουν όλοι όσοι πληρούν τα κριτήρια του Κοινωνικού Μερίσματος και στη δεύτερη όλοι όσοι πληρούν τα κριτήρια για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Στην πρώτη περίπτωση θα υπάρξει έκπτωση 34%, για όσους δηλαδή ήταν δικαιούχοι Κοινωνικού Μερίσματος και η έκπτωση θα φτάσει στο 70% για τους δικαιούχους Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας οι δικαιούχοι, είτε ανήκουν στην κατηγορία όσως πήραν το Κοινωνικό Μέρισμα, είτε είναι δικαιούχοι Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για την ένταξή τους στο Κοινωνικό Τιμολόγιο του ρεύματος μέσα στον Ιανουάριο του 2018.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν εκ νέου από όλους τους δικαιούχους και εκείνους δηλαδή που είναι ήδη στο Κοινωνικό Τιμολόγιο. Οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ θα κατατίθενται στην πλατφόρμα του Κοινωνικού Μερίσματος.
πηγη newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]