ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος στείρωσε και εμβολίασε 32 σκύλους στα Ιωάννινα

"Το Σαββατοκύριακο 9-10/12/2017 η οργάνωσή   μας βρέθηκε στα όμορφα Ιωάννινα όπου στείρωσε και εμβολίασε κατά της λύσσας 32 σκύλους. Καταφθάνοντας οι Κτηνίατροι, απ'όλα τα μέρη της Ελλάδος, αντίκρυσαν πολλά σκυλάκια γεμάτα αγάπη. Η Ρήνα και ο βίος της όμως, τους έκλεψε την καρδιά. Διαβάστε την ιστορία της, και ταξιδέψτε μαζί μας μέσα απο τις φωτογραφίες της αποστολής μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές και την Κτηνίατρο του Κυνοκομείου, Σάνυ Καραπέτσιου, όπως και στον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Θωμά Μπάκα, για την βοήθειά και φιλοξενεία τους. Με αρχηγό αποστολής τον Αλέξανδρο Μακαρονά , την ομάδα αποτελούσαν οι : Βίκυ Σαπανίδου, Θεόδωρος Κουπίδης, Έλενα Κλεισσά, Στέφανος Μπάτσας, Θάνος Αγγέλου, Άννα Μαρία Σκουλικαρίτη, Αδαμαντία Κυρικακίδου, Αλέξανδρος Βανταράκης, Νικολέττα Μπρισίμη και οι φοιτήτριες Στεφανία Γιαννοπούλου και Χριστίνα Αγγέλα Κυπαρίσση.

Όλοι οι εθελοντές της οργάνωσής μας εργάζονται αμισθί. Η συμβολή σας για να συνεχίσουμε το έργο μας είναι σημαντικότατη και απαραίτητη. Μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο μας σάιτ www.edke.gr και να μάθετε πως μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθειά μας στο να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον στα αδέσποτα της χώρας μας. Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και μας στηρίζετε!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, που στηρίζουν το έργο μας και χωρίς αυτούς όσα έχουμε επιτύχει θα ήταν ανέφικτα!

Μεγάλοι χορηγοί: Royal Canin Hellas, Purina, Ceva Santé Animale
Χορηγοί : Hill’s Pet Nutrition, Zoetis, Gerolymatos
Υποστηρικτές : Virbac, Provet S.A.
Χορηγοί επικοινωνίας : DIAGNOVET.gr"
σημειώνεται σε σχετική δημοσίευση της  (Ε.Δ.Κ.Ε.) το facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]