Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου

Νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και το νότιο και ανατολικό Αιγαίο αναμένουμε για την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017. Πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά ηπειρωτικά, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και Στερεάς και πιθανόν της Πελοποννήσου. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές ομίχλες θα αναπτυχθούν στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 2 έως 14 στη βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 15 και τοπικά 16 στη δυτική Ελλάδα, από 5 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 5 έως 16 και τοπικά 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις με την έντασή τους να φτάνει τα 4 με 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι νοτιοδυτικοί φτάνοντας τα 3 με 4 και τοπικά τα 5 μποφόρ.
 weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]