2018 - Ευχές γεμάτες αναμνήσεις...

Ένα μουσικό ταξίδι, που ξεκινά από τις αρχές του περασμένου αιώνα, φθάνει μέχρι τις μέρες μας και εξελίσσεται σε ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι, με τραγούδια και χορό, παρουσιάζει η ΕΡΤ1 την Κυριακή παραμονή Πρωτοχρονιάς στην ΕΡΤ, ώρα 22:00.Ένα μουσικό ταξίδι, που ξεκινά από τις αρχές του περασμένου αιώνα, φθάνει μέχρι τις μέρες μας και εξελίσσεται σε ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι, με τραγούδια και χορό, παρουσιάζει η ΕΡΤ1 την Κυριακή, παραμονή Πρωτοχρονιάς, από ώρα 10.00 το βράδυ. Οι καντάδες, η Πλάκα, τα Επτάνησα, το παραδοσιακό μας τραγούδι, το ρεμπέτικο, ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη. Το ελαφρό τραγούδι, το λαϊκό που γίνεται αστικό, ο Μάνος, ο Μίκης και οι συνεχιστές τους. Τα εμβληματικά τραγούδια, τα οποία καθόρισαν και διαμόρφωσαν τον πολιτισμό μας, τραγούδια που ενώνουν όλους τους Έλληνες και στοιχειοθετούν τη συλλογική μας μνήμη.

Η ΕΡΤ καλεί τους τηλεθεατές να υποδεχθούν μαζί τον νέο χρόνο στο στούντιο της ΕΡΤ, όπου βρίσκονται οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ρίτα Αντωνοπούλου, Φωτεινή Δάρρα, Στέλιος Διονυσίου, Βαγγέλης Δούβαλης, Αγνή Καλουμένου, Θοδωρής Καζάκος, Παναγιώτης Λάλεζας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Μίλτος Πασχαλίδης, Σπύρος Πατράς, Ασπασία Στρατηγού, Ειρήνη Τουμπάκη, Μπάμπης Τσέρτος, Ιωάννα Φόρτη, Λάκης Χαλκιάς και Μπέτυ Χαρλαύτη.

Μαζί τους η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό την διεύθυνση του Πάνου Βλάχου, που συμπράττει με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Έμμετρον» του Μανώλη Γεωργοστάθη, καθώς και η Νεανική Χορωδία της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης υπό την διεύθυνση της Κατερίνας Βασιλικού.

Οικοδεσπότες του εορταστικού προγράμματος είναι η Αντριάνα Παρασκευοπούλου και ο Πάνος Χρυσοστόμου. Η επιμέλεια είναι από τον Τάσο Μπιρσίμ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]