Ανοίγει Τις Πύλες Της Στην Πλατεία Σκουφά Η «Παραμυθένια Πόλη Χριστουγέννων Άρτας» Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου

Ανοίγει τις πύλες της στην πλατεία Σκουφά η «Παραμυθένια Πόλη Χριστουγέννων Άρτας» την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου
Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες της η «Παραμυθένια Πόλη Χριστουγέννων Άρτας», το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων, αυτή τη φορά με επίκεντρο την Πλατεία Σκουφά, απέναντι από την Παρηγορήτισσα, στην καρδιά της πόλης.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 19:00 και έως τις 7 Ιανουαρίου οι κάτοικοι της πόλης, αλλά και οι επισκέπτες της Άρτας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την «Παραμυθένια Πόλη», να κάνουν πατινάζ στο παγοδρόμιο, να χαρούν το καρουζέλ, να συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη, να περιηγηθούν στην Χριστουγεννιάτικη αγορά και να συμμετέχουν στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται καθημερινά, τόσο στην πλατεία Σκουφά, όσο και σε όλο το μήκος του κέντρου της πόλης. Φυσικά, η μετακίνηση από και προς την «Παραμυθένια Πόλη» θα γίνεται και φέτος με το τρένο των Χριστουγέννων που θα περνά από όλα τα σημαντικά μνημεία της πόλης, μέσα από το Κάστρο και το κέντρο και θα καταλήγει στην πλατεία Σκουφά.
«Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που όλοι μας, μεγάλοι και παιδιά, θέλουμε να ξεφύγουμε από την δύσκολη καθημερινότητα και να χαλαρώσουμε μέσα σε ένα κλίμα γιορτινό. Σε αυτό ακριβώς στοχεύει και η διοργάνωση, για τρίτη συνεχή χρονιά, του Χριστουγεννιάτικου χωριού. Μετά τα δύο πρώτα χρόνια που η διοργάνωση είχε επίκεντρο το ιστορικό μας Κάστρο, το οποίο ανοίξαμε για το κοινό μετά από 20 και πλέον χρόνια, φέτος έχουμε επίκεντρο την πλατεία Σκουφά, απέναντι από την Παρηγορήτισσα, ώστε να τονωθεί ακόμη περισσότερο και η τοπική οικονομία. Οι εκδηλώσεις θα αναπτυχθούν στο συγκεκριμένο χώρο, αλλά και σε όλο το κέντρο της πόλης. Αναμένουμε και φέτος πολύ κόσμο από τις γύρω περιοχές, καθώς και επισκέψεις πολλών σχολείων, σε μια προσπάθεια να προβάλλουμε την περιοχή μας και ως Χριστουγεννιάτικο προορισμό» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
Την «Παραμυθένια Πόλη» διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων με την ΑΔΑΕ-ΟΤΑ και τη συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Άρτας, του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης Άρτας.
Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο την Τρίτη
Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Αρταίων στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Φιλαρμονική του Συλλόγου «Σκουφάς», ενώ θα διασκεδάσει τα μικρά παιδιά ο μάγος Μότζο Τζότζο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]