LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Γλέντι αλληλεγγύης απο το Εργ.Κέντρο και ταξικά συνδικάτα έξω απο το super market Market In [fvto]

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 25/11 το γλέντι αλληλεγγύης που διοργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και ταξικά συνδικάτα του νομού έξω από το super market MARKET IN μαζί με τους εργαζόμενους πρώην ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ που διεκδικούν να επαναπροσληφθούν στα MARKET IN, για όλους του ανέργους και τις οικογένειες τους, για τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι-κακοπληρωμένοι.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης διαβάστηκαν ψηφίσματα στήριξης και αλληλεγγύης από εκπρόσωπους σωματείων και φορέων του νομού. Οι εργαζόμενοι που διεκδικούν το αυτονόητο, το δικαίωμα τους στη δουλειά, έκαναν ξεκάθαρο ότι δεν κάνουν πίσω, ότι και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα κάνουν έξω από τα MARKET IN μέχρι να γυρίσουν στις δουλειές τους. Η στήριξη από τα υπόλοιπα σωματεία σε κάθε κινητοποίηση τους δίνει περισσότεροι δύναμη να συνεχίσουν να παλεύουν και να αγωνίζονται. Ψηφίσματα υπήρχαν από τα σωματεία Οικοδόμων, Ι/Υ, Επισιτισμού, Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών, Συνταξιούχων ΙΚΑ, την Ένωση Γονέων και το Σύλλογο Γυναικών. Στη συνέχεια κόλλησαν τα ψηφίσματα στη πόρτα του καταστήματος.
Στο χώρο οι εργαζόμενοι ευχαριστώντας το κόσμο που τους στήριζει τόσο καιρό, τους κέρασαν πίτες, γλυκά και ποτά ενώ υπήρχε και ομάδα που συγκέντρωνε είδη πρώτης ανάγκης για εργαζόμενους-ανέργους και τις οικογένειες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]