Ερχεται η νέα γενιά των Βίκος Street Relays!

Ερχεται η νέα γενιά των Βίκος Street Relays

Κλείσαμε τα τέσσερα και πάμε για τα πέντε! Η νέα γενιά των Βίκος Street Relays έρχεται το 2018 με εννέα αγώνες και πολλές καινοτομίες. Ανανεωμένη, ενισχυμένη και πιο ελκυστική από πότε, η μεγαλύτερη σειρά αγώνων δρόμου στην Ελλάδα, θα αποκαλύψει το νέο της πρόσωπο τον ερχόμενο Ιανουάριο σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στην Αθήνα.

Οι μοναδικοί αγώνες στην Ελλάδα που έχουν δημιουργήσει κάτι το διαφορετικό φέρνοντας κάτω από την ίδια στέγη τον αγωνιστικό αθλητισμό, τον μαζικό αθλητισμό αλλά και την οικογενειακή ψυχαγωγία, κάτι που δε θα αλλάξουν ούτε το 2018, είναι η ίδια μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα κοινωνική προσέγγιση, διαθέτοντας τα έσοδα από τις συμμετοχές κάθε αγώνα είτε για την αγορά και δωρεά αθλητικού υλικού σε σχολεία είτε ενισχύοντας παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το πρόγραμμα των αγώνων που αποτελούν μία μοναδική στο είδος της συνεργασία περιφερειών, δήμων, συλλόγων, χορηγών και οι οποίοι διεξάγονται υπό την διεύθυνση του Νότη Παπούλια, κορυφαίου Έλληνα πρωταθλητή δρόμων αντοχής όλων των εποχών και χάλκινου πρωταθλητή Ευρώπης στα 3000μ., έχει ήδη καταρτιστεί και οι ημερομηνίες των 9 αγώνων του 2018 που θα περιλαμβάνουν και νέα αγωνίσματα είναι οι εξής:

Σάββατο 24 Μαρτίου - Πάτρα
Σάββατο 21 Απριλίου - Γλυφάδα
Κυριακή 13 Μαΐου - Θεσσαλονίκη
Σάββατο 26 Μαΐου - Χαλκίδα
Σάββατο 2 Ιουνίου - Καβάλα
Σάββατο 9 Ιουνίου - Κοζάνη
Σάββατο 6 Οκτωβρίου - Ιωάννινα
Σάββατο 27 Οκτωβρίου - Λάρισα
Κυριακή 18 Νοεμβρίου - Πειραιάς

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Email: info@relays.gr, media@ermis1877.gr, marketing@ermis1877.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
http://www.relays.gr/
https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece/
https://www.instagram.com/street_relays/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]