Σάλος από sms της Φώφης.

...σε ψηφοφόρους (και μη) της Κεντροαριστεράς...

Σάλος στα Social Media και ειδικά στο Facebook καθώς  τις τελευταίες 24 ώρες καταφθάνει στα κινητά όσων ψήφισαν την
προηγουμενη Κυριακή στις εκλογές της Κεντροαριστεράς, ένα sms από...
την κ. Φώφη Γεννήματα. Το sms καλεί τον κόσμο να ψηφίσει στις αυριανές (σσ σημερινές) εκλογές της Κεντροαριστεράς .Το κείμενο αναφέρει “Μαζί τολμήσαμε, μαζί πετύχαμε . Αύριο ξανά στην κάλπη” Φὠφη Γεννηματά.

Πολλοί χρήστες του Facebook υποστηρίζουν ότι δεν έχουν δώσει τα νούμερα των κινητών τους στο επιτελείο της κ. Γεννήματα και ως εκ τούτου θεωρείται παράνομο να λαμβάνουν παρόμοια sms.

Διαβάστε κάποια από τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει χρήστες του Facebook.


1. Πως βρήκε τον αριθμό λες;

2. Έχεις δώσει κάπου το email σου; Συμφώνησες να χρησιμοποιήθει με αυτόν τον τρόπο; Που το βρήκε;

3.  Χμμ.. Αυτό δεν θεωρείτε σπαμ και είναι παράνομο;

4. αυτοί που το έκαναν μάλλον είναι εκτός τόπου και χρόνου. Συνεχίζουν τα ίδια λάθη. Κρίμα.

5. αγαπητε μου υπαρχει διαδικασια σοβαρη στην οποια εμπλεκονται οι κ.κ. Οθωνας και Πρωτόπαππας;;;

6. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι έχουμε 2017 και οδεύουμε για 2018…πόσο άλλωστε όταν αλλάζει ολόκληρη η Ευρώπη στην διαχείριση προσωπικών δεδομένων…GDPR

7. Ο κομματικός της μηχανισμός έβαλε χέρι στα δεδομένα των ψηφοφόρων και στέλνει SMS σε όλους; Δεν νομίζω να συμφώνησε κανείς σε κάτι τέτοιο στην προεγγραφή του.

Επιπλέον, είναι ένα τεράστιο fuck you εκ μέρους της στον έτερο υποψήφιο.

(edit: πιθανόν να έστειλε κι εκείνος, δεν έχω εικόνα).

8. Υπάρχουμε και εμείς που έχουμε λάβει μήνυμα και από τον έτερο των υποψηφίων πράγμα που σημαίνει ότι και αυτός έχει βάλει χέρι, αν έχουν βάλει χέρι στα δεδομένα όσων ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή. Μπορείτε όμως να μου εξηγήσετε από που βρήκε ένας υποψήφιος τα στοιχεία του Α (υπαρκτό πρόσωπο) ο οποίος και δεν έχει καμιά σχέση με το χώρο και δεν συμμετείχε την πρώτη Κυριακή στη διαδικασία και δεν έχει κάνει κάποια προεγγραφή και του έστειλε sms?

9.  Επειδή λέτε ότι μπήκε από πλευράς κομματικού μηχανισμού χέρι στα δεδομένα των ψηφοφόρων, σας ρωτώ πως εξηγείτε ότι κάποιοι, που δεν συμμετείχαν στη διαδικασία και κατά συνέπειαν δεν ήταν καταχωρημένοι σε κάποια βάση δεδομένων, έλαβαν sms από πλευράς ενός υποψηφίου. Αυτό είναι το ερώτημα μου.

10.  Γιώργο ψάξε δεν ειναι καθαρη ιστορία εγω γνωριζω και προσωπα … Θα τα πει και ο Αλεβιζατος για τις πιεσεις που δεχθηκε απο υπασπιστες της κυριας

11.  προς το παρόν δεν έχει πει κάτι… όταν πει θα δούμε… Πάντως, φίλος μου από το χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, χωρίς καμιά σχέση με το χώρο, δέχτηκε προ ολίγου sms από την πλευρά του ενός υποψηφίου. Αυτού τα στοιχεία που βρέθηκαν;
\ nonews-news.blogspot.gr
 mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]