Διεθνής προβολή για την Άρτα σε Philoxenia και Marathon Expo

Διεθνής προβολή για την Άρτα σε Philoxenia και Marathon Expo 

Σε δύο εκθέσεις τουρισμού και αθλητικού τουρισμού συμμετείχε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμος Αρταίων, στο πλαίσιο των ενεργειών προβολής της περιοχής μας.
Ο Δήμος συμμετείχε στην έκθεση Philoxenia 2017, που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη και φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, την οποία ευχαριστεί για την φιλοξενία.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, παρουσιάστηκαν στους χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης οι ομορφιές και τα μνημεία της Άρτας, ενώ το ενδιαφέρον για τα προϊόντα της Άρτας ήταν ιδιαίτερα έντονο, όπως επίσης και για τις Γιορτές Πορτοκαλιού-Μανταρινιού-Ακτινιδίου-Ελιάς και  Τσίπουρου και Κάστανου. Τον Δήμο Αρταίων εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Χαρακλιάς και ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Τουρισμού Θανάσης Αρκουμάνης.

Παράλληλα, ο Δήμος συμμετείχε στην έκθεση Marathon Expo, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στα πλαίσια του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, που διεξήχθη την Κυριακή. Στην συγκεκριμένη έκθεση, ο Δήμος προέβαλλε σε στοχευμένο κοινό, που ήταν από όλο τον κόσμο, τους δύο δρομικούς αγώνες που πραγματοποιούνται στην Άρτα και γνωρίζουν όλο και μεγαλύτερη αναγνώριση στο Πανελλήνιο, τον Δρόμο του Γιοφυριού (φέτος θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου 2018) και τον Νυχτερινό Δρόμο, που διοργανώνεται μαζί με το Σύλλογο Δρομέων Άρτας και φέτος θα διεξαχθεί στα πλαίσια του εορτασμού της Απελευθέρωσης της Άρτας, τον Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]