ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η LG θα παρουσιάσει το ξενοδοχείο του Αύριο

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή θα είναι η παρουσία της LG Electronics και του τμήματος LG Business Solutions στη φετινή Xenia 2017, την premium έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους αλλά και τους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου.
Η LG θα παρουσιάσει το ξενοδοχείο του Αύριο στην τουριστική έκθεση XENIA 2017 ως Χρυσός Χορηγός του Smart Hotel Room.

Η τεχνολογική υπεροχή των προϊόντωντης LGχτίζει το Smart Hotel Room ντύνει τους χώρους της έκθεσης και αναδεικνύεται στο περίπτερο LG / Γ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή θα είναι η παρουσία της LG Electronics (LG) και του τμήματος LG Business Solutions στη φετινή Xenia 2017, την premium έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους αλλά και τους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 25-27 Νοεμβρίου 2017 στο MetropolitanExpo. Ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων όπως In-room λύσεις Digitalconcierge, επαγγελματικού κλιματισμού και λύσεων DigitalSignageθα βρίσκεται στη διάθεση των επισκεπτών.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο ειδικά διαμορφωμένοκοινόπερίπτερο της LG και της εταιρείας Γ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ(περίπτερο Β01, Hall 2, ώρες λειτουργίας 10:00-19:30), επίσημου συνεργάτη της LG από το 2002, ο επισκέπτης θα μπορεί ενημερωθεί για τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις της εταιρείας σε OLED Ηοtel Information Display με μοναδικές ξενοδοχειακές τηλεοράσεις & Digital Signage προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας και ιδιαίτερης αισθητικής, για τον κεντρικό κλιματισμό με κ λύσεις VRF, αλλά και διαιρούμενου τύπου θέρμανση & παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με αντλίεςθερμότητας και mini-bar.

Επίσης, η LG θα είναι Χρυσός Χορηγός του Smart Hotel Room, ενός πρωτοποριακού concept room υψηλής τεχνολογίας και σύγχρονου design που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της έκθεσης. Σε αυτό το ολοκληρωμένο και λειτουργικό δωμάτιο-σουίτα θα ενσωματωθούν όλες οι ολοκληρωμένες λύσεις του αύριο της LG με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες -από τον κλιματισμό και τη ψύξη μέχρι τις OLED ξενοδοχειακές InformationDisplay λύσεις- καθώς και αυτοματισμοί που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της άνεσης των επισκεπτών καθώς και τη διευκόλυνση της λειτουργίας και της διαχείρισης για τους ξενοδόχους.

Τέλος, οι digital signage λύσεις της LGθα είναι τοποθετημένες σε όλο το χώρο της Xenia, και θα προσφέρουν στους επισκέπτες της έκθεσης αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας μέσω των UltraStretch 86ΆΆ, LargeScale 84ΆΆ και Standard 47ΆΆ Digital Signage οθονών, καθώς και των 47ΆΆvideowall τοποθετημένων σε διάταξη 2x2 και 4x4.

Ο κ. Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος BusinessSolutions της LG ElectronicsHellas, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη θέρμη χαιρετίζουμε την επανεκκίνηση της XENIA, μιας έκθεσης που για πάνω από 40 χρόνια αποτέλεσε το σημείο συνάντησης των εκπροσώπων της Τουριστικής Βιομηχανίας. Με τη συμμετοχή μας σε μία από τις κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας μας στοχεύουμενα αναδείξουμε στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του κλάδου την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει η LG και το τμήμα LG Business Solutions».
 4green.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]