Το Kαλλιτεχνικό Σωματείο «Εξαύδα» μεγαλώνει τη συντροφιά του!Φωτογραφικό εργαστήρι απο την Τετάρτη 6/12!


Το Kαλλιτεχνικό Σωματείο «Εξαύδα» μεγαλώνει τη συντροφιά του μέσα από μια αγαπημένη καλλιτεχνική δραστηριότητα που είχε διακοπεί εδώ και 4 χρόνια : τη φωτογραφία. Από την Τετάρτη  6 Δεκέμβρη και κά
θε Τετάρτη 7 μμ έως 9μμ η φωτογραφική ομάδα-εργαστήρι  θα μαζεύεται στο θεατράκι μας στην Κουντουριώτη 31 με εμψυχωτή της προσπάθειας τον φωτογράφο Δημήτρη Ραπακούση.  Καλούμε παλιούς αλλά και νέους φίλους της φωτογραφίας και της ομαδικής δημιουργίας να συμμετάσχουν στην  νέα καλλιτεχνική αναζήτηση:
Γιατί φωτογραφίζουμε?
Πώς η εικόνα επηρεάζει τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα γύρω μας?
Τι ρόλο παίζει η λεζάντα κάτω από μια φωτογραφία?
Ποιος ο ρόλος της φωτογραφίας στη διαμόρφωση συνείδησης για την κοινωνική πραγματικότητα?
Η φωτογραφική ομάδα-εργαστήρι θα εστιάζει σε προσωπικές φωτογραφικές πρακτικές ή δημιουργίες τις οποίες οι συμμετέχοντες θα παρουσιάζουν μια φορά την εβδομάδα.
Σκοπός του εργαστηρίου είναι η ανάπτυξη της προσωπικής ματιάς του κάθε φωτογράφου μέσα σε μια συλλογική δραστηριότητα και δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πορτφόλιο.
Στόχος μας είναι να εντοπίσουμε και να επικοινωνήσουμε ιστορίες, εκφράζοντας ελεύθερα τις ανησυχίες μας,
Τηλ. επικοινωνίας για όσους τους ελκύει η πρόσκληση μας : 6955632170 Δ. Ραπακούσης
Email: drapakousis@gmail.com

Ο Δημήτρης Ραπακούσης γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1981. Αποφοίτησε από τη σχολή  "Focus" school of art photography, video & new technologies το 2010. Από το 2010 έχει ασχοληθεί πάνω στη φωτογραφία ντοκουμέντου και ρεπορτάζ. Συνεργάζεται με τα διεθνή πρακτορεία AP (Associated Press), AFP (Agence France-Presse), ΑΠΕ (Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων) και με τα περιοδικά “vice”, “Unfollow” και “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”. Φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή έντυπα όπως “NEW YORK TIMES”, “LIBERATION”, “FLUSTER MAGAZINE”. Από το 2013 είναι μέλος της κολεκτίβα DEPRESSION ERA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]