Ιωάννινα:Eπιτυχημένη… Πρώτη Για Τον «Θοδωρή Ετών 33 Μχ»!

-Eπιτυχημένη… πρώτη για 
τον «Θοδωρή ετών 33 μχ»!
Με τρεις sold out παραστάσεις ξεκίνησε το νέο έργο του Θεάτρου  Έκφραση
-«Ο Θοδωρής» λοιπόν ξεκίνησε «με το δεξί» και συνεχίζει… ακάθεκτος! Θα ανεβαίνει στο Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14) κάθε Τετάρτη (19.00), Παρασκευή, Σάββατο (21.15) και Κυριακή (20:00).
Ιδιαίτερα θερμό καλωσόρισμα επιφύλαξε το Γιαννιώτικο θεατρόφιλο κοινό στον «Θοδωρή ετών 33 μχ», τη νέα πολλά υποσχόμενη παράσταση του Θεάτρου Έκφραση, μια υπαρξιακή νεανική κωμωδία των Γ. Ριζόπουλου και Θ. Μπαλωμένου.
Η πρεμιέρα του έργου ήταν sold out όπως και οι δύο επόμενες παραστάσεις του πρώτου τριημέρου, με τους θεατές να επιβραβεύουν τους συντελεστές του και ιδιαίτερα τους πρωταγωνιστές Ναταλία Μίγδου, Πέτρο Χριστακόπουλο και Χρήστο Χρήστου με το πιο ζεστό χειροκρότημα ως επιβεβαίωση της επιτυχημένης προσπάθειας.
«Ο Θοδωρής» λοιπόν ξεκίνησε «με το δεξί» και συνεχίζει… ακάθεκτος! Θα ανεβαίνει στο Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14) κάθε Τετάρτη (19.00), Παρασκευή, Σάββατο (21.15) και Κυριακή (20:00).

Υπόθεση - συντελεστές 
Ο Θοδωρής, στα 33 του, άνεργος μηχανικός στο επάγγελμα, ονειρεύεται ότι απόψε θα ολοκληρώσει το πρώτο του θεατρικό έργο, ότι απόψε θα γοητεύσει την πανέμορφη ηθοποιό/σερβιτόρα Κοραλία, ότι απόψε θα ξεπεράσει το φίλο/alter ego του Ντόριαν, ότι απόψε θα αναμετρηθεί με τους γονείς του και θα αλλάξει επιτέλους τη ζωή του. Όλα αυτά ο Θοδωρής θα τα κάνει απόψε, αρκεί να βγει μέσα από την κουζίνα και να μπει επιτέλους στο πάρτι!
Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Χρήστος Χρήστου και Γεωργία Διακοπούλου, τη μουσική ο Σπύρος Γραμμένος, τα σκηνικά και τον σχεδιασμό φωτισμού ο Γιάννης Κράβαρης, τα κοστούμια η Μαριαλέννα Ζωγάκη. Οι χορογραφίες είναι των Φανής Σκεντέρη και Άνιας Ντοτσένκο, το Video Mapping του Κωστή Εμαννουηλίδη, η φωτογράφιση – τρέιλερ του Μενέλαου Συκοβέλη, τα γραφιστικά του Αντώνη Χρήστου. Χειριστής ήχου και φωτισμού ο Γιάννης Παπαγεωργίου.
***
Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ και 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων). Από την πρώτη Τετάρτη του Νοεμβρίου (1/11) και κάθε Τετάρτη το Θέατρο Έκφραση συστήνει στο κοινό του τη «λαϊκή απογευματινή παράσταση» (ώρα έναρξης 19:00) με χαμηλότερο εισιτήριο, το οποίο θα κοστίζει 10 ευρώ και 8 ευρώ για φοιτητές, ανέργους και για άτομα κάτω των 23 και άνω των 65 ετών! Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο: 6978047081.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]