Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων: Κατά Κυριακήν Εσπερινές Ομιλίες Και Φέτος

Ανακοινώνεται στο πλήρωμα της Τοπικής Εκκλησίας ότι θα πραγματοποιηθούν κι εφέτος οι κατά Κυριακήν Εσπερινές Ομιλίες, αρχής γενομένης από την προσεχή Κυριακή, 5 Νοεμβρίου.
Οι ομιλίες, υπό τον γενικό τίτλο  «Ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός και η παρουσία Του στον κόσμο απ’ αρχής μέχρι σήμερα», θα γίνονται στον ιερό Προσκυνηματικό ναό του αγίου νεομάρτυρος Γεωργίου, επί της πλατείας Πάργης, την ώρα του Εσπερινού στις 5.00  τὸ απόγευμα.
Ομιλητής αυτή την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος.
Η Ιερά Μητρόπολη δίνει ιδιαίτερη σημασία στο θεσμό των Εσπερινών Ομιλιών, γι’ αυτό μετακαλεί και ειδικούς ομιλητές, προκειμένο
υ η διακονία του λόγου να υποστηριχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Ο λόγος του Θεού, και για μας που τον κηρύττουμε και για σας που τον ακούτε, είναι μεγάλο προνόμιο και συνάμα μεγάλη ευθύνη.
Ας μην ολιγωρήσουμε, λοιπόν,  αλλ’ ας ανταποκριθούμε με προθυμία σε αυτή την ύψιστη προσφορά της Εκκλησίας, ώστε να ισχύει και για μας ο μακαρισμός του Κυρίου που είπε «μακάριοι οι ακούοντες τον λόγον του Θεού και φυλάσσοντες αυτόν» ( Λουκ. 11, 28).
Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι από την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη, στον ίδιο ιερό ναό, στις 5.00 το απόγευμα, κατά την ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως θα ομιλεί, για λειτουργικά θέματα, ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως αρχιμ. π. Ιωήλ Κωνστάνταρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]