[Ελλάδα]Στους εννιά οι νεκροί από την κακοκαιρία στην περιοχή της Μάνδρας, της Νέας Περάμου και της Ελευσίνας

Ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων στην καταστροφή που προκλήθηκε από την κακοκαιρία στην περιοχή της Μάνδρας, της Νέας Περάμου και της Ελευσίνας, με τους νεκρούς να είναι πλέον εννέα.

Οι...
νεκροί είναι επτά άνδρες και δύο γυναίκες.

Νωρίτερα βρέθηκαν δύο σοροί στις θαλάσσιες περιοχές της Ελευσίνας και των ΕΛΠΕ Ασπροπύργου, που ανέβασαν τον αριθμό των επιβεβαιωμένων νεκρών στους επτά. Εκτιμάται ότι πρόκειται για δύο άτομα που είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι, μετά τη σφοδρή πρωϊνή νεροποντή στη Νέα Πέραμο. Οι σοροί εντοπίστηκαν από κυβερνήτη λάντζας και ειδοποιήθηκε άμεσα το Λιμενικό Σώμα. Στις θαλάσσιες περιοχές έσπευσαν άμεσα πλωτά του Λιμενικού αλλά και στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, προκειμένου να τις περισυνελέξουν.

Την ίδια ώρα οκτώ άτομα έχουν μεταφερθεί με τραύματα, κατάγματα κλπ και υποθερμία στο Θριάσιο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μια γυναίκα είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση καθώς έχει διασωληνωθεί.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί τουλάχιστον 500 κλήσεις για απεγκλωβισμούς ανθρώπων από οχήματα, σπίτια και καταστήματα, που έχουν πλημμυρίσει.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]