ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήμος Ιωαννιτών:Ευχές Για Καλή Επιτυχία Στους Γιαννιώτες Αθλητές Που Συμμετέχουν Στον «Αυθεντικό» Μαραθώνιο Της Αθήνας

Ευχές για καλή επιτυχία στους γιαννιώτες αθλητές που συμμετέχουν στον «Αυθεντικό» Μαραθώνιο της Αθήνας
Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων εύχεται κάθε επιτυχία στους αθλητές του Δήμου μας οι οποίοι θα συμμετάσχουν στον «Αυθεντικό» Μαραθώνιο της Αθηνάς καθώς και στους αγώνες  που θα γίνουν παράλληλα την Κυριακή και θα ζήσουν από κοντά τη μοναδική εμπειρία αυτής της μοναδικής αθλητικής διοργάνωσης.
Είναι σημαντικό να τονιστεί πως οι αθλητές μας κέρδισαν την πρόκρισή τους και συμμετοχή τους στον αγώνα μέσα από μια άλλη σπουδαία διοργάνωση την οποία ο Δήμος Ιωαννιτών στήριξε από την πρώτη στιγμή και συμμετέχει κάθε χρόνο ενεργά στη διεξαγωγή της στην πόλη μας, το Run Greece Ιωαννίνων.
Οι επιδόσεις που κατέγραψαν τον Μάιο στα Γιάννενα αποτέλεσαν το «διαβατήριό» τους για τη συμμετοχή στις αγωνιστικές διαδρομές  της Αθήνας  όπου εκτός του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά και τις ειδικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Παναθηναϊκό Στάδιο το οποίο ανεγέρθηκε από Ηπειρώτες Ευεργέτες.
«Είναι πολύ σημαντικό για τους αθλητές μας να ζήσουν την εμπειρία του  τερματισμού εντός του Παναθηναϊκού σταδίου, μια εμπειρία που αθλητές από όλο τον κόσμο ταξιδεύουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να την ζήσουν.
Εξίσου σημαντικό όμως είναι το γεγονός πως η δωρεάν συμμετοχή τους εξασφαλίστηκε μέσα από μια διοργάνωση που γίνεται κάθε χρόνο στα Γιάννινα και αποτελεί πια θεσμό για τα δρομικά δρώμενα όλης της χώρας.
Ο Δήμος Ιωαννιτών συνεχίζει να στηρίζει αθλητικές εκδηλώσεις που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες, μέσα από συνεργασίες με φορείς και αθλητικά σωματεία έχοντας πάντα στο πλευρό του  τους πραγματικούς αγωνιστές  του αθλητισμού και του εθελοντισμού
Ως  Δημοτική Αρχή ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αθλητές μας», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παντελής Κολόκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]